Forside → Varmvandsrør der føres gennem b

Varmvandsrør der føres gennem b

kyhnisk
DVF Medlem

Skrevet d. 25 september 2016 klokken 11:45


Hej

Jeg er ved at bygge køkken. I rummet går der et varmvandsrør langs loftet og ned i gulvet ved siden af faldstammen. Vi bor på 4. sal. Disse to rør vil komme til at gå igennem den ny bordplade da der skal være en køkkenø.

Er der nogen der frit fra hoften kan sige hvad sådan noget vil koste? Dvs. varmtvandsrør og faldstamme skal skilles og føres gennem en bordplade og samles igen. Vandet skal lukkes samtidig.

Mvh. Josephine

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 5 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 25 september 2016 klokken 17:40


hej velkommen til

man behøver ikke og fjerne rør og faldstamme for at få en bordplade på plads de fleste sneker skærer ud i bordpladen og ligger en stykke på bagsiden af den bordplade du har.

men hvis du er ude i den dyre omgang kan man lige så godt skifte rør og faldstamme i mens det er skildt ad og uden at vide hvad man har med at gøre vil jeg skyde på at det koster omkring mellem 3-5000 kr

mvh dan

kyhnisk
DVF Medlem

Skrevet d. 25 september 2016 klokken 21:06


Hej igen

Tak for svar. Men tror ikke jeg fik forklaret det ordentligt. :)

Altså vi har fjernet en væg mellem to rum hvor der var et køkken op ad væggen på den ene side. Her gik faldstamme og vandrør inde i nogle vægskabe og var derved skjult. Nu er de blottet fordi væggen er væk, og der skal i stedet for væggen være en køkkenø. Så der skulle gerne skæres to huller i bordpladen hvor i rørene føres ned, hvilket vel kræver at rørene skilles ad og samles igen under bordpladen.

Mvh Josephine

dan
Redaktør

Skrevet d. 26 september 2016 klokken 14:42


hej igen

det er lidt mere dig eller snekern der skal finde ud af om de kan lave en pæn skæreing i bordpladen men jo ellers skal de fjernes og nye rør monteres når man aligevel har skildt dem ad hvis de selvfølgelig er gamle.

men det vil stadig koste omkring 3-5000 kr hvis rørne skal afmonteres og sættes op igen

mvh dan

kyhnisk
DVF Medlem

Skrevet d. 26 september 2016 klokken 17:09


Mange tak for svar igen. Det lyder som om det er en pris man kan overskue for det stykke arbejde. Og væsentligt pænere end at skære bordpladen hen til rørene og så lave en mærkelig lappeløsning på den anden side. ;)

/Josephine

dan
Redaktør

Skrevet d. 26 september 2016 klokken 18:09


men du skal huske at det er kun vejledne men få en pris af den aut vvs der kommer ud og kikker

mvh dan

Varmvandsrør der føres gennem b