Forside → VVS Guide

VVS Guide


Velkommen til vores VVS Guide som er en samlet database over ofte spurgte spørgsmål samt løsninger hertil. Alle spørgsmål er spurgt af vores medlemmer og besvarelserne udført af vores profesionelle VVS-eksperter. Har du problemer med hvad enten det er vand, varme eller sanitet og ønsker lige at suse igennem vores kartotek af gode spørgsmål gennem tiden, så er det her det sker. Du kan også benytte vores alletiders søgefunktion, som leder dig direkte til vores VVSforum og hen til spørgsmålet - her kræves der blot at du er medlem og logget ind.

Hurtigt overblik giver rum

Det er her at du hurtigt kan danne dig et indtryk over den opgave du er i gang med. Hvis nu vandhanen drypper eller radiatoren larmer, så kan du hurtigt drible dig igennem spørgsmål og besvarelser og mange gange spare ventetiden, når du opretter et spørgsmål og afventer en VVS-ekspert. Du er selvfølgelig stadig mere end velkommen til at oprette dit helt eget spørgsmål, for mange gange er det ikke lige helt det rigtige spørgsmål andre er kommet med eller også passer besvarelserne ikke helt på dit spørgsmål. Du kan til enhver tid oprette et spørgsmål på vores dejlige forum og afvente at en VVS-ekspert kommer forbi og svarer dig.

Vi har inddelt de gode VVS-spørgsmål i hver sin kategori, om enten det er vand, varme eller sanitet som du ønsker guide og hjælp til. Husk også at vi har telefonisk hjælp og du kan selvfølgelig også henvise til denne VVSguide, hvis du taler med vores VVS-ekspert i telefonen.

Sanitet i din bolig

Afkalkning af toilet

Alle gode VVS spørgsmål

Alle de gode spørgsmål er blevet stillet af vores flinke medlemmer på et eller andet tidspunkt i vores eksistens, som altså tæller lige nu og her på 8. år. Det bliver til rigtigt mange spørgsmål, hvor mange måske er gengangere. For at afhjælpe vores super flinke VVS-eksperter samt hjælpe dig lige nu og her, har vi valgt at indeksere alle vores gode spørgsmål samt tilhørende besvarelser i dette kartotek. Vi kalder det VVS Guide, for det vil både spare dig for tid og forhåbentligt guide dig igennem fra spørgsmål til den rigtige løsning.

Tiden er et vigtigt redskab

Nu hvor tiden er et vigtigt redskab, som man bruger flittigt af på den lyse side af dagen og hvor nogle måske ikke har særlig meget af den - er det derfor vigtigt for Dansk VVSforum at kunne spendere tiden noget bedre, for jo mere tid du sparer på spørgsmål omkring dit VVS projekt, desto mere tid kan du bruge på selve projektet - og det skaber da en win win situation for alle parter.

Her i forummet elsker vi at give vvshjælp til andre med deres projekter, men det er desværre ikke alle opgaver som kan løses over internettet. I sådanne tilfælde, spørger vi næsten altid ind til hvor i landet du er - således vi med vores samarbejdspartner, kan korrigere ind på om vi har en VVS montør kørende i området. Vi river os i hud og hår de få gange, vi må opgive at hjælpe - og det er nok mest på grund af geografien, fordi vi har desværre intet samarbejde i jylland - endnu. Det ville være rart at kunne yde vvshjælpen overalt i landet, og det er da også vores nuværende mål med forummet og dets underliggende sider og servicer.

Flere VVS virksomheder søges

Vi arbejder hen imod at kunne udvide vores register til endnu flere regioner, hvor blandt andet Jylland og Fyn er nogle af de områder vi gerne vil ind på. Derfor! Hvis du sidder og kender en rigtig god og behagelig VVS virksomhed, som gerne vil samarbejde med dette VVSforum - så tøv endelig ikke med at række ud. Vi elsker at yde vvshjælp til andre, selvom det nogle gange ikke behøver at koste en øre. Det er jo ikke alt man som VVSmontør behøver at tjene penge på, og nogle gange bliver dem, som man yder vvshjælpen til, nemlig faste og troværdige kunder i din virksomhed. Det er slet ikke så dårligt endda, så det at gøre en god tjeneste kan mange gange give dig tilbage i millioner.