Forside → VVS Spørgsmål

VVS Spørgsmål

Når du mangler en kompetent og professionel VVS rådgiver, som hjertens gerne giver dig vvshjælpen du mangler og peger dig gerne i den rigtige retning i dit VVS projekt. De dygtige vvseksperter sidder altid klar ved tasterne, for at hjælpe medlemmerne med spørgsmål, projekter og installationer. Hvis opgaven trækker ud eller kræver ydermere ekspertise, henviser vi gerne til VVS virksomhederne i vores register og står også gerne for den første kontakt imellem dig og virksomheden. Hvis du beder om vvshjælpen, gør vi alt vi kan for at finde den rette til opgaven.

Oversigt skaber overskud

Her er en oversigt over de mange VVS spørgsmål som vores medlemmer har spurgt vores VVS eksperter gennem tiden.
Det er ikke sikkert at du lige kan finde det samme, som passer på dit projekt eller opgave og derfor vil vi da både anbefale dig at blive medlem, hvis du ikke allerede er blevet det og vi vil selvfølgelig også anbefale dig, at du selv stiller et spørgsmål til de gode VVS eksperter.

VVS guiden giver dig tid

Hvis du ærlig talt ikke lige har tid, til at vente på at en VVS ekspert kommer forbi og ser dit spørgsmål, så kan den store VVS guide da godt anbefales. Her har vi samlet mange gode spørgsmål og besvarelser fra vores eksperter, så man måske helt kan slippe for at bruge tid på at spørge igen og igen om det samme.
Vi vil dog allerhelst gerne have dig på tomandshånd, hvor vi også kan få billeder af din VVS installation.

VVShjælpen kan findes

Du er også meget velkommen til at bruge vores søgefunktion, hvor du med Googles hjælp kan forsøge at finde frem til det spørgsmål, som matcher mest dit eget spørgsmål. Hvis du finder spørgsmålet og har brug for yderligere vvshjælp, så kan du bare stille et spørgsmål og henvise til det spørgsmål du læner dit projekt mest op af. På den måde kan VVSeksperten hurtigt navigere ind på, at hjælpe dig rigtigt og løse dit spørgsmål hurtigt. Jo flere oplysninger du giver vvseksperten, desto hurtigere kan spørgsmålet blive løst.

1 Hylder meget højt frekvent i vandrør

1 kommentar skrevet for 3 måneder siden

1 Termostat udskiftning

1 kommentar skrevet for 4 måneder siden

1 Radiator piber når den er slukket

1 kommentar skrevet for 5 måneder siden

4 Gulvvarme

4 kommentarer, sidste skrevet for 5 måneder siden

1 Afløb brusekabine

1 kommentar skrevet for 6 måneder siden

4 Udskiftning af FJVR ventiler på radiatorer

4 kommentarer, sidste skrevet for 7 måneder siden

1 Geberit trkknap til Grohe cisterne

1 kommentar skrevet for 7 måneder siden

1 Trykket på nanometeret

1 kommentar skrevet for 7 måneder siden

2 Skift til varmepumpe

2 kommentarer, sidste skrevet for 7 måneder siden

3 Redan Aqua vita td unit

3 kommentarer, sidste skrevet for 8 måneder siden

1 Broen Mastermix

1 kommentar skrevet for 8 måneder siden

3 Wavin 8007/8014

3 kommentarer, sidste skrevet for 9 måneder siden

1 Varme

1 kommentar skrevet for 9 måneder siden

1 Udnyttelse af restvarme i fjernvarme

1 kommentar skrevet for 10 måneder siden

1 Atag gasfyr "Statoil gazelle"

1 kommentar skrevet for 10 måneder siden

1 Udskiftning af FJVR til RA-UR

1 kommentar skrevet for 10 måneder siden

Kompetent og professionel VVS rådgivning

Hos Dansk VVSforum skal det være trygt og sikkert at bane sig vej til den helt rigtige samarbejdspartner, når du står med en VVS opgave som du gerne vil have løst på en professionel og sikker måde. Vi arbejder altid kun med fagfolk som sætter prikken over iet. Dygtige og kompetente kollegaer som kun vil det bedste for hver enkelt kunde de får. Vi ved jo alle at tilfredse kunder giver velvære i butikken, hos de ansatte og hos kunderne.


3 Hvad har jeg gjort forkert?

3 kommentarer, sidste skrevet for 10 måneder siden

1 Identificer radiatorventil

1 kommentar skrevet for 10 måneder siden

3 Overløbsdæksel

3 kommentarer, sidste skrevet for 10 måneder siden

3 høj retur varme på mit fjernevarme anlæg.

3 kommentarer, sidste skrevet for 11 måneder siden

RRS feed

Dygtige vvseksperter

Hvis du bruger vores fine søgefunktion og finder spørgsmål som kunne ligne det du mangler, anbefaler vi dig naturligvis at oprette et nyt spørgsmål - hvor du kan henvise til det spørgsmål du har fundet, som passer noget lignende på din opgave.

Vedhæft billeder af VVS installationen

Husk at billeder siger altid mere end ord, derfor er det vigtigt at du uploader billeder af din installation - således at vores dygtige VVSeksperter hurtigt kan pege sig ind på, hvordan opgaven måske kan løses.

Det er også vigtigt for os herinde hos Dansk VVSforum at nævne, at alt hjælp herpå forummet er uforpligtende og på eget ansvar at bruge vores råd. Vi har dog kun dygtige fagfolk til at guide dig, men kræver din installation en dygtig og kompetent fagmand - så henviser vi dig naturligvis gerne til en af vores mange samarbejdspartnere. Vi elsker vores arbejde og vi nyder at se dig glad for vores forum, derfor er det også vigtigt for os at vide at vi gør det godt. Hvis du har mod på det, kan du bedømme vores ekspertise inde på Trustpilot - således andre i samme både også kan nyde godt af den samme hjælp.

Mund til mund

Hvis du får god vvshjælp og er meget tilfreds med dette vvs forum, så husk at sig det til naboen, et familiemedlem eller nogle venner som måske også har brug for kyndig VVS vejledning fra en VVS ekspert.