Forside → VVS Spørgsmål

VVS Spørgsmål

Når du mangler en kompetent og professionel VVS Ekspert, som hjertens gerne giver dig vvshjælpen du mangler og peger dig gerne i den rigtige retning i dit VVS projekt. De dygtige VVS Eksperter sidder altid klar ved tasterne, for at hjælpe medlemmerne med spørgsmål, projekter og installationer. Hvis opgaven trækker ud eller kræver ydermere ekspertise, henviser vi gerne til VVS virksomhederne i vores register og står også gerne for den første kontakt imellem dig og virksomheden. Hvis du beder om vvshjælpen, gør vi alt vi kan for at finde den rette til opgaven.

Oversigt skaber overskud

Her er en oversigt over de mange VVS spørgsmål som vores medlemmer har spurgt vores VVS eksperter gennem tiden.
Det er ikke sikkert at du lige kan finde det samme, som passer på dit projekt eller opgave og derfor vil vi da både anbefale dig at blive medlem, hvis du ikke allerede er blevet det og vi vil selvfølgelig også anbefale dig, at du selv stiller et spørgsmål til de gode VVS eksperter.

VVS guiden giver dig tid

Hvis du ærlig talt ikke lige har tid, til at vente på at en VVS ekspert kommer forbi og ser dit spørgsmål, så kan den store VVS guide da godt anbefales. Her har vi samlet mange gode spørgsmål og besvarelser fra vores eksperter, så man måske helt kan slippe for at bruge tid på at spørge igen og igen om det samme.
Vi vil dog allerhelst gerne have dig på tomandshånd, hvor vi også kan få billeder af din VVS installation.

VVShjælpen kan findes

Du er også meget velkommen til at bruge vores søgefunktion, hvor du med Googles hjælp kan forsøge at finde frem til det spørgsmål, som matcher mest dit eget spørgsmål. Du kan også surfe vores vvs arkiv igennem. Hvis du finder spørgsmålet og har brug for yderligere vvshjælp, så kan du bare stille et spørgsmål og henvise til det spørgsmål du læner dit projekt mest op af. På den måde kan VVS eksperten hurtigt navigere ind på, at hjælpe dig rigtigt og løse dit spørgsmål hurtigt. Jo flere oplysninger du giver vvseksperten, desto hurtigere kan spørgsmålet blive løst.

1 Toilet i anneks ved sommerhus

1 kommentar skrevet for 4 dage siden

3 Ballofix sidder godt fast

3 kommentarer, sidste skrevet for 1 uge siden

1 Utæt vandbeholder på gasfyr

1 kommentar skrevet for 2 uger siden

5 Udluftning af radiator

5 kommentarer, sidste skrevet for 2 uger siden

3 Underlimning af vask - hvad skal jeg bruge?

3 kommentarer, sidste skrevet for 3 uger siden

3 Styring af gulvvarme i stort køkken

3 kommentarer, sidste skrevet for 3 uger siden

1 Vandforbrug ved topbruser/rain shower

1 kommentar skrevet for 4 uger siden

5 Larmende ventil

5 kommentarer, sidste skrevet for 4 uger siden

1 Tryktab

1 kommentar skrevet for 4 uger siden

1 Gennemføring af rør i mursten til brusearmatu

1 kommentar skrevet for 4 uger siden

4 Optimal indstilling på vandvarmer

4 kommentarer, sidste skrevet for 4 uger siden

4 Skift af fremgangsventil

4 kommentarer, sidste skrevet for 1 måned siden

2 Elektronisk/smart styret termostater på retur

2 kommentarer, sidste skrevet for 1 måned siden

4 Styring af VVB

4 kommentarer, sidste skrevet for 2 måneder siden

4 Natsænkning og termostat

4 kommentarer, sidste skrevet for 2 måneder siden

1 Nogen som kan hjælpe med en forklaring

1 kommentar skrevet for 2 måneder siden

Kompetent og professionel VVS rådgivning

Hos Dansk VVSforum skal det være trygt og sikkert at bane sig vej til den helt rigtige samarbejdspartner, når du står med en VVS opgave som du gerne vil have løst på en professionel og sikker måde. Vi arbejder altid kun med fagfolk som sætter prikken over iet. Dygtige og kompetente kollegaer som kun vil det bedste for hver enkelt kunde de får. Vi ved jo alle at tilfredse kunder giver velvære i butikken, hos de ansatte og hos kunderne.


1 Valg af termostat til radiatorventil RA-UR?

1 kommentar skrevet for 2 måneder siden

1 skift af FJVR VENTIL

1 kommentar skrevet for 2 måneder siden

3 Indstilling af Magna3 pumpe

3 kommentarer, sidste skrevet for 2 måneder siden

1 Huller i vådrumsmembran badeværelse

1 kommentar skrevet for 3 måneder siden

Professionel rådgivning fra VVS Eksperter

Hvis du bruger vores fine søgefunktion og finder spørgsmål som kunne ligne det du mangler, anbefaler vi dig naturligvis at oprette et nyt spørgsmål - hvor du kan henvise til det spørgsmål du har fundet, som passer noget lignende på din opgave.

Vedhæft billeder af VVS installationen

Husk at billeder siger altid mere end ord, derfor er det vigtigt at du uploader billeder af din installation - således at vores dygtige VVSeksperter hurtigt kan pege sig ind på, hvordan opgaven måske kan løses.

Det er også vigtigt for os herinde hos Dansk VVSforum at nævne, at alt hjælp herpå forummet er uforpligtende og på eget ansvar at bruge vores råd. Vi har dog kun dygtige fagfolk til at guide dig, men kræver din installation en dygtig og kompetent fagmand - så henviser vi dig naturligvis gerne til en af vores mange samarbejdspartnere. Vi elsker vores arbejde og vi nyder at se dig glad for vores forum, derfor er det også vigtigt for os at vide at vi gør det godt. Hvis du har mod på det, kan du bedømme vores ekspertise inde på Trustpilot - således andre i samme både også kan nyde godt af den samme hjælp.

Mund til mund

Hvis du får god vvshjælp og er meget tilfreds med dette vvs forum, så husk at sig det til naboen, et familiemedlem eller nogle venner som måske også har brug for kyndig VVS vejledning fra en VVS ekspert.