Forside → Lugtproblem køkken

Lugtproblem køkken

MOCCA
DVF Medlem

Skrevet d. 16 april 2017 klokken 11:19


Bor øverst 4.sal. Meget længe haft periodisk grim lugt i køkken, men forværret til dagligt. Mistænker køkkenafløbsrør (der er oplyst en installationsfejl med ingen hældning ud til faldstammen). Røgsporing viste intet læk - udluftning tag checket.Faldstammer bliver jævnligt renset. Forværringen af problemet indebærer også lugt under alle gulve, der ligesom siver op af sprækker. Der har været rigtig meget kloakgas dunstning, idet luften blev meget tung og lugtede. Jeg har fået noget af problemet væk i nogle dage ved at hælde grundrens i afløbet og efterfølgende pøse varmt vand i. Der har også været en kloak/vvs-mand og skære hård belægning i rør af med en speciel roterende maskine. Der er desværre stadig på forskellige tider på dagen en grim lugt i køkken og op af gulve, men ikke den grimme sødlige lugt, men en bedsk gammel-røragtig. Da der jo i lang tid har været meget bioslim, så kloakgas har været fanget heri og kommet ud i køkkenet, er der så risiko for, at rør/samlinger er blevet overbelastede, så der er noget brist.
Hvad kan mon være galt ? Hvordan finder man ud af det, når rørene er i gulvniveau under køkkenskabene. Håber så meget på noget hjælp, da lugten er et kæmpeproblem.
Karen

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 16 april 2017 klokken 11:35


hej karen og velkommen til

jeg ville først sørge for at vandlåsen i køkkenvask er totalt renset og inden du afmontere den skal du lige tjekke om der er vand i vandlåsen.

hvis det ikke virker har jeg en mistanke om at du muligvis har en utæthed på din faldstamme under gulvet det kan være en lille flænge eller en pakning der ikke sidder ordenligt men det er svært at se om det skulle være tilfældet.

du kan også prøve at fylde vasken op med varmt vand og kom lidt sæbe i og gør det 2-3 gange imens det varme vand løber

mvh dan

Lugtproblem køkken