Forside → Gulvvarmesystem med styring via PC/Internet

Gulvvarmesystem med styring via PC/Internet

mlun
DVF Medlem

Skrevet d. 24 september 2016 klokken 10:55


Har kigget på Roth, Uponor og Pettinaroli som så vidt jeg kan se er de eneste der giver mulighed for at styre via en PC/internet. Uponor er dog lidt tvivlsom, idet jeg ikke helt kan se hvordan det virker, og de åbenbart har et system der kræver abonnement ud over 1 år.

Roths system er vist via Android/iPhone koblet op på den wifi hvor controlleren sidder. Og dermed er den også udelukket idet man så ikke kan styre fra en anden lokation via internettet.

Derfor er så vidt jeg kan se kun Pettinaroli tilbage, medmindre der er andre systemer der kan det jeg efterspørger? Er dog lidt utryg ved systemet, primært fordi det er et for mig ukendt mærke og det er italiensk. Nogen erfaringer med dette mærke eller bud på andre der giver mulighed for internetstyring?

Behovet for internetstyring er at jeg ønsker at kunne skrue/op ned for temperaturen i de enkelte rum fra vores ferielejlighed i udlandet.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
Redaktør

Skrevet d. 24 september 2016 klokken 12:06


hej velkommen til

du kan prøve at kikke på dem her

http://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Radiatorer-tilbehoer-Radiatortermostater-Danfoss-Living-Connect--Danfoss-Link-CC-central-controller-kan-fjernstyres-via-APP-med-netadapter-712290.html


http://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Gulvvarme-NeoTherm--NeoTherm-R-traadloes-basis-modtager-4-zoner-24V-Ethernet-718481.html

mvh dan

Gulvvarmesystem med styring via PC/Internet