Forside → Faldstamme-lugt i køkken og bad

Faldstamme-lugt i køkken og bad

susanne
DVF Medlem

Skrevet d. 28 marts 2017 klokken 12:16


Hej.
Er ny indflyttet i et rækkehus med bad/toilet på 1. sal og køkken lige nedenunder i stuen. Toilet og køkkenafløb deler faldstamme. Det ser ud, som om faldstammen har udluftning til taget via et rør på badeværelset. Mit problem er, at der lugter usigeligt grimt i køkkenet (omkring under vasken, hvor faldstammen løber igennem). Desuden lugter afløbet på toilettet. Der udover har jeg problemer med, at der under hvert toiletbesøg skal skylles ud mange gange for, at toilettet ikke skal stoppe til. Ejendommen er fra slut 1950'erne og er lejebolig. Det ser ikke ud, som om der er skiftet rør i de 50-60 år.
Det er ikke selve vandlåsen, som lugter, for den holder jeg ren med klor og kogende vand, og sørger for, at den ikke tørrer ud.
Mit gæt er, at faldstammen er 'groet til' og derved kommer der hverken luft eller vand nok igennem systemet. Er der noget om det? Og i givet fald, hvad skal der så gøres?
Mange tak for hjælpen.
Venlige hilsner Susanne

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 28 marts 2017 klokken 14:52


hej susanne og velkommen til

jeg tænker at du skal have en kloark firma ud og rense hele jer faldstamme da du siger at den ikke vil skylde ud i wc og forstopper.

det med lugten under jeres køkken vask kan tyde på at der noget som ikke er tæt så i bør tjekke om i kan se om noget er løst eller ikke sider fast.

jeg ville ringe til jeres lokale vvs montør for at han kan se problemet med lugt og evt forstoppelse.

mvh dan

Faldstamme-lugt i køkken og bad