Forside → Varmepumpe kører konstant

Varmepumpe kører konstant

Pjh11
DVF Medlem

Skrevet d. 18 marts 2016 klokken 21:54


Hej!
Dan overmontør har været så flink at svare på tidligere spørgsmål fra mig. Nu har jeg et nyt: brinepumpen på vort Danfoss jordvarmeanlæg kører konstant. Jeg tog tid og det var 50 minutter og så kun 5 minutters pause. Kan det passe? Vi fik installeret buffertank sidste år. Ser frem til at høre fra jer. Rigtig god service, VVSForum giver her! Mvh Peter 11

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 4 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 18 marts 2016 klokken 23:12


hej peter velkommen tilbage :)

da jeg ikke har så meget forstand på varmepumper vil jeg selv personligt kontake det firma der har inst. anlægget da i stadig har granti på 2 år og høre om det skal det,hvis i ikke er sikker på de anvisninger i får kan i altid kontake producenten som kan svare dig på det men først det firma som har inst. det få dem ud og kikke på det

mvh dan

Pjh11
DVF Medlem

Skrevet d. 19 marts 2016 klokken 21:04


Hej Dan tak for svaret. Men firmaet, som installerede anlægget er gået nedenom. Men jeg har et andet spørgsmål: radiatoren knager nogle gange voldsomt. En knirkende lyd, der varer omkring 5 minutter, hvad kan det være? Jeg har lukket luft ud af systemet. Radiatorerne også forbundet til jordvarmeanlægget. Tak på forhånd!

dan
Redaktør

Skrevet d. 19 marts 2016 klokken 21:35


hey peter

det med firmaet er gået konkurs eller lukket den kan jeg tage med tekniq som er vvs brancen højste myndighed ang. om der er en anden form for hjælp til garanti på vvs området hvis du vil have det, eller lige tage en snak med dem og hører hvad de siger.

hvor langtid er der stadig garanti på? og er det hele inst eller kun dele af det?


det med din radiator er sikkert at dine rør går ned i gulvet eller op i loftet og hvis i har træ gulv/loft og gulvet/loft er skåret for tæt på rørne vil det enten banke eller knirke.
det er pga. at når din radiator varmer op udvider rørende sig og skal have plads til at give sig så hvis den ikke har den plads rundt vil disse lyde komme.

det man skal gøre er at løfte i den rosette der er ved rørne og det gælder hele huset se om der er ca 5-8mm luft omkring rørende og skal svare til at men kan stikke en noget lingne en blyand eller mindre hele vejen rundt og helt igennem så røret er frit igennem gulv/loft ned til isolering hvis der ikke er skal der gøres plads til at de kan give sig.

når det så er gjort og lyden stadig er der kan det en være at de ikke har plads til at give sig i gulv/loft hvis tømmern har lagt sit træ for tæt på.

der er en måde du kan finde ud af det på er at åbne for den radiator du mener der larmer for fuld hammer lad den blive rigtig varm og så kommer lyden sikker og så har du svaret

mvh dan ps jeg kunne godt tænke mig og høre og du fandt fejlen og om jeg stadig på mandag skal ringe til tekniq

dan
Redaktør

Skrevet d. 19 marts 2016 klokken 22:02


ANDEN INFO:

hvis du på et tidspunkt ønsker at købe materialer eller hvis du har/kender en virksomhed vi skal lave reklame for kan du kontake os da vi er blivet cvr.reg så tøv ikke spørg os først så hjælper du os med hvor arbejde til evt udgifter og sig det også til bekendte tak på forhånd:)

Varmepumpe kører konstant