Forside → Tæring udluftningsrør

Tæring udluftningsrør

MOCCA
DVF Medlem

Skrevet d. 4 marts 2018 klokken 10:12


Har tidlligere forespurgt om en lugtgene i teknikskab/køkken. Fejlen er nu endelig lokaliseret som værende tæring i udluftningsrør fra faldstamme. Der var udluftning over tag, så taget skulle skæres, således der var adgang til udluftningsrøret. Dette blev udskiftet. Jeg bor jo øverst i et lejlighedskompleks, så jeg fik som den eneste den grimme faldstammelugt blæst ned i min lejlighed. Dog p.g.a.beliggenheden af rørsystemet, havde min genbo også "fornøjelsen". Genboens udluftningsrør blev ligeledes checket, men dette rør var ikke tæret kun mit.  Det hjalp rigtig meget på lugten, men mit spørgsmål går på, om der er andre stedet i systemet, fittings etc. som der kan være risiko for, der også her må være noget tæring i, når udluftningsrøret var tæret. Jeg er jo bange for stadig at være udsat for noget, og er det ikke påkrævet og normalt, at man efter en sådan konstatering BØR udføre en røgsporing for at se, om der er tæring andre steder også. Der havde jo allerede været foretaget en røgsporing af lugtproblemet, men denne viste absolut intet røg, dette viser jo, at den helt har fejlet, som jo er set før kan ske.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 3 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 4 marts 2018 klokken 13:55


når vi snakker støbjern på faldstammer er der altid en rissiko for at det tære eller flækker når de kommer op i årne,men det er godt de har fundet fejlen

MOCCA
DVF Medlem

Skrevet d. 4 marts 2018 klokken 18:21


Hej Dan,


ville bare lige vide, om det er normalt, at man kun udskifter det synligt tærede, eller om man også i den forbindelse vil undersøge,  om så ikke andre ting i systemet også var angrebet, når nu det er set i fx. udluftningsrøret - vil man ikke foreslå en røgsporing af VVS-firmaer, der kommer og laver sådant noget.

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 4 marts 2018 klokken 18:36


man skifter kun det tæret indtil der dukker mere op 

Tæring udluftningsrør