Forside → Spørgsmål vedr. VVS installationer i lejeboli

Spørgsmål vedr. VVS installationer i lejeboli

MKrambaek
DVF Medlem

Skrevet d. 17 februar 2020 klokken 17:48


Hej.


Vi bor i en bolig hvor vvs installationerne så vidt vi ved ikke er udført af en autoriseret, og har fået af vide af en bekendt at der er flere store fejl ved det. Blandt andet skulle der  mangle en kontraventil på varmtvandsbeholderen hvilket skulle være farligt. Derudover skulle det muligvis være ulovlige Cotex rør der er brugt, manglende bøsninger ved indgang til vægge osv. Vi har vedhæftet nogle billeder og ville blive meget glade for en konkret påpegning af fejl ved installationerne. I hvert fald af de største fejl.


Mvh Martin


spørgsmål vedr vvs installationer i lejebolispørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-1spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-2spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-3spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-4spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-5spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-6spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-7spørgsmål vedr vvs installationer i lejeboli-8

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 17 februar 2020 klokken 20:19


hej martin og velkommen til


jeg må ligge ud med og sige det er meget tydligt at alle vvs ting er købt i haraldnyborg og ikke aut. arbejde som er ulovligt i danmark og jeg mener med ulovigt er at men skal være aut for at lave vand men fitings er ikke ulovligt


ja det er rigtigt at der mangler en kontraventil og en sikkerhedsventil under varmtvandsbeholder som er et lovkrav pga. sikkerhed.


en sikkerhedsventil er med til at tage overtryk i beholder så den ikke lækker eller explodre ved overtryk.


https://www.youtube.com/watch?v=rGWmONHipVo


en kontraventil gør det at der ikke bliver blandet varmtvand i koldtvands inst.


vandmåler ligner heller ikke noget vandværket har sat på (hvis det er hus) skal de plumbere den og der skal sidde en kontraventil bemærk hvis det er i et hus.


nu kan jeg ikke om der mangler støttebøsninger osv i rør men de skal være der for at rørne ikke skiller sig ad i samlingerne.


men efter min vurdering skal hele inst ses efter af en med aut. og jeg kan sige med det samme at det hele skal delvist om.


hvis der kommer en vvs montør ud vil han ikke skrive under på noget før at hele inst bliver ændret


håber at du fik svar på dit spørgsmål ellers er du velkommen til at benytte hvor telefonservice


mvh dan dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 17 februar 2020 klokken 20:28


det eneste jeg kan se som ikke er lovligt er varmtvandsbeholder som ikke er monteret korrekt og messing fitings som vil lave en korrektion på det galvanisertet rør.


samt hvis det er et hus er det ikke den rigtige vandmåler og arbejdet er meget tydlig at det er hjemmelavet


rør er ok da der står brugsvand påSpørgsmål vedr. VVS installationer i lejeboli