Forside → Slammede køkkenafløbsrør

Slammede køkkenafløbsrør

MOCCA
DVF Medlem

Skrevet d. 20 juli 2017 klokken 07:12


BOR ØVERSTE LEJLIGHED 4.SAL. HAR PROBLEMER MED PERIODEVIS GRIM LUGT I KØKKEN KOMMENDE FRA AFLØBSSYSTEMET.
DER ER FORETAGET RØGSPORING, DER INTET VISTE. JEG VED,AT AFLØBSRØRENE FEJLAGTIGT ER LAGT MED INGEN HÆLDNING UD TIL FALDSTAMMEN FOR CA. 25 ÅR SIDEN. DER ER GRIM LUGT KOMMENDE OP FRA AFLØBSRISTEN I KØKKENVASKEN. VANDLÅS ER SELVFØLGELIG RENSET. DA VVS-MAND SKILTE VANDLÅS AD FOR AT RENSE MED SPLIT SAGDE HAN, AT DET VAR DEN SAMME GRIMME LUGT HER I VANDLÅSRØRET, SOM DER LUGTER I KØKKENET. DET HJALP INTET AT SPLITRENSE UD TIL FALDSTAMMEN.JEG HAR IKKE PROBLEMER MED, AT VANDET KAN LØBE UD AF VASKEN OG NED I AFLØBET, SÅ DER ER IKKE SOM SÅDAN EN PROP. JEG FIK ET RÅD OM AT HÆLDE GRUNDRENS I,LADE VIRKE OG SKYLLE EFTER MED MEGET VAND. DETTE GJORDE JEG TIT I EN PERIODE, MEN NÅR JEG STOPPER, KOMMER LUGTEN HURTIGT IGEN. JEG MISTÆNKER DERFOR BIOSLAMMEDE AFLØBSRØR. HVORDAN KAN MAN RENSE DISSE, NÅR DET MEKANISKE IKKE HJALP. ER DER NOGET KEMISK, DER VILLE VÆRE MERE EFFEKTIVT END GRUNDRENS - AFLØBSRENS MÅ MAN JO IKKE BRUGE, MEN DER ER JO HELLER IKKE STOPPET AF PROP. HVORDAN KAN MAN FÅ UNDERSØGT, OM RØRENE ER SÅ SLAMMEDE, AT DET GENERERER LUGT I KØKKENET? HVORDAN KAN DER KOMME GRIM LUGT UD ? DET ER NEMLIG TYDELIGT AT DEN KOMMER UD ANDRE STEDER END GENNEM KØKKENVASKRISTEN ? KAN MAN SÆTTE TELESKOP MED KAMERA NED I RØRET FOR AT OPDAGE DET SLAMMEDE ? ER DET IKKE RIGTIGT, AT AFLØBSRØR KAN VÆRE SÅ SLAMMEDE, AT DER KUN ER TILBAGE HELT AT UDSKIFTE RØRENE, OG HVORNÅR GØR MAN DET ? - HVAD KAN MAN PRØVE AT GØRE FØRST, DA AFLØBSRØRENE LIGGER UNDER GULVNIVEAU, SÅLEDES GULV SKAL BRÆKKES OP, HVILKET JO ER MEGET BESVÆRLIGT OG DYRT.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 4 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 22 juli 2017 klokken 20:11


hej mocca og velkommen til

du har været det hele igennem som jeg vil anbefale,og det har ikke været nok.

jeg har ikke så meget at sige at du har været det hele i gennem.

det eneste jeg kan anbefale er at få spulet og renset faldstammen af en aut kloart firma
og der næst evt tage det med med din forsikring/advokat ang med fejl på lejeligheden.

har du overtaget en ejendom inden for 5 år kan du pådrage den gamle ejer en udgift på udbedring via advokat og føre sag mod den forhenværende ejer.

har du interessere i at vi føre en sag må du sige til ellers er jeg på telefonen

mvh dan

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 22 juli 2017 klokken 20:43


jeg vil prøve at udskifte alle vandlåse som køkken og gulvafløb simpel alle vandlåse du har og det kan være en pakning der ikke holder tæt evt.

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 24 juli 2017 klokken 14:23
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 31 juli 2017 klokken 15:24


Jeg håber fu har fået det løst ellers er du altid velkommen

Ps mangler du materialer kan vi skaffe dem til dig og vi har har selvfølg telefon service

Mvh dan

Slammede køkkenafløbsrør