Forside → Overbelastning/Kortslutning af Wavin gulvvarm

Overbelastning/Kortslutning af Wavin gulvvarm

CNV
DVF Medlem

Skrevet d. 10 februar 2017 klokken 19:55


Hej VVS Forum,

Her til eftermiddag er vores Wavin Gulvvarme stået af, så vi står uden varme i huset (mærke: TIGRIS AHC 8007/8014, ca 10 år gammelt).
For de kanaler - hvor tilhørende rumtermostat kalder på varme - blinker tilsvarende lysdiode ved basisenheden rødt med relativt højt frekvens. Så vidt jeg kan se betyder dette, at pågældende udgang er overbelastet eller kortsluttet (5 af 7 udgange blinker pt. rødt, da de kalder på varme).
Jeg har haft sikringen i basisenheden ude og kan ikke umiddelbart se, at der er et problem med denne. Jeg har også taget strømmen til basisenheden og sat den til igen, men så snart der er forbindelse til rumtermostaterne blinker det hele rødt igen.
Er udgangene mon overbelastet? Hvad betyder det at de er overbelastet? Kan man selv ordne det eller er det en VVSer der skal til?

På forhånd mange taknemmelige tak!

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 4 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 10 februar 2017 klokken 20:23


har du testet om alle dine telestater åbner og lukker det går du ved at lukke for alle rum termostaterne og ser hvilken nogle der lukker og ikke lukker efter 10 min obner du for rum termosterne og ser hvilke der gør det samme.

er det alle telestater eller kun enkelte?

mvh dan

CNV
DVF Medlem

Skrevet d. 10 februar 2017 klokken 20:47


Hej Dan - tusinde tak for svaret!
Alle telestater er lukkede - også de fem, hvor termostaterne ellers kalder på varme. De fem kanaler blinker rødt. Alle resterende kanaler er grønne (da disse rum endnu ikke er så kolde at termostaterne kalder på varme). Hvis jeg skruer op for termostaten for en af dem der endnu ikke blinker rødt, så åbner telestaten ikke, men giver samme fejl som de andre (rødt blink svarende til overbelastning/kortslutning). Så alle telestater er lukkede og kan ikke åbnes lige meget hvor meget jeg skruer op for temostaten....

Igen - tak for svaret

Mvh Christopher

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 10 februar 2017 klokken 20:51


som jeg lige kan forstå det

blinker alle rødt når de skal kalde på varme?

og ingen af dine telestater bevæger sig

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 10 februar 2017 klokken 20:54


du er selfølgelig velkommen til at blive ringet op til 50 kr ex moms så kan vi klare det over telefon

Overbelastning/Kortslutning af Wavin gulvvarm