Forside → Nyt Toiletsæde

Nyt Toiletsæde

enur215
DVF Medlem

Skrevet d. 14 april 2016 klokken 13:05


Hej Experter,

Håber der er nogen der kan hjælpe mig lidt her. Jeg er ikke super god i VVS faget, men fandt lige siden her og håber i kan forklare mig det.

Jeg skal bruge et nyt toiletsæde og har kigget på det her: http://www.billigvvs.dk/Badevaerelse-Toiletter-tilbehoer-Dusch-bidet-toiletter-Duravit-SensoWash--Duravit-SensoWash-Durastyle-e-toiletsaede-med-bidetfunktion-1057375.html

Mit spørgsmål er så om jeg kan tilslutte det til mit eksisterende toilet eller der skal nyt til og hvordan fungerer det med tilslutning af vand? Håber der er nogen herinde der ved det.

God dag.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 14 april 2016 klokken 15:33


hej emur

jeg har en gang monteret sådan et sæde du skal have et duravit wc samt du skal have et extra vand udtag men det kommer an på om du har et wæg hængt wc eller et stående synligt på gulvet men uanset hvad skal sædet have vand også, samt strøm skal den også have.

ps vi er også begyndt at sælge materialer på forespørsel hvis det kunne være interesse men du må sige til hvis vi skal skaffe den til dig eller under søge prisen men jeg ved ikke hvad vi skal give for den samtidig støtter os i at forsætte med hvors arbejde her på

mvh klaus

Nyt Toiletsæde