Forside → Nyt badeværelse

Nyt badeværelse

kimsejersen
DVF Medlem

Skrevet d. 2 april 2016 klokken 13:39


Kære Ekspert,

Vi står og skal have nyt badeværelse - men vi bestiller arbejdet udefra. Og her kommer mit spørgsmål så: Hvad skal man holde øje med og kan du eller andre af brugerne/eksperterne anbefale fagfolk, der kan levere hvad de lover? Med fare for at fornærme nogen herinde (hvilket ikke er min intention) plejer denne slags arbejde at trække ud og der er al for megen snak og for lidt arbejde. Jeg vil ikke kede jer med historier, men jeg har selv haft ret dårlig erfaring med håndværkere - men jeg hverken kan eller ønsker at lave et nyt badeværelse fra bunden selv. Dem her bryster sig med at kunne have et helt nyt badeværelse klar på 14 dage: http://badmodul.dk/. Er det realistisk? Jeg vil for enhver pris undgå at skulle i skideskur etc. fordi en hat ikke har styr på tidsafstemningen på opgaven. Beklager de kreative ord, men min mor lærte mig, at det altid er bedst at sige tingene ligeud :)

MVH Kim S

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 3 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 2 april 2016 klokken 14:51


hej kim

vi har haft nogle spørgsmål med anbefalinger og det ville vi helst ikke da det kan stille os i dårligt lys.

da jeg selv har en del affaring med vvs arbejde har den mening at det må hellere tage en uge mere så man kan være sikker på at det ikke bliver hastværk,da jeg har set hvor det går for hurtigt og der i med ikke bliver lavet som kunden ville have det og med fejl som fliser,skæve mål osv.

det kan godt lade sig gøre på 14 dage men man skal lige over veje hvor travlt man har med det for at det bliver perfekt.

det firma jeg arbejder for har total entraprise og kan være godt for at de forskellige fagbrancer snakker sammen i forhold til hvis at man plukker forskellige brancer ind kan der ske misforstålser som der ikke helst skal ske.

så mine anbefalinger er:

1:find et firma som laver total entrapriser for der er du sikker på at de kender hianden og snakker sammen

2:du skal vide hvad du vil have på dit badeværlse og dens indretninger

3:få lavet en realistk tidsplan med det firma og der vil jeg sige 3-4 uger måske 5 der er tøretider ,finish som maler arbejde,tømmer og div montering

4:få altid din håndværker til at lavere alle materialer og der snakker jeg inden for vvs for det er set rigtigt mange gange at kunden selv stå med håret i postkassen for evt fejl og mangler på produktet og derfor kan udsætte arbejdet for bare at spare lidt penge eller det evt ikke bliver godt.

5 når i har udarbejdet en plan over badværlset og en tidsplan ,for at tidsplanen skal holde må du kræve at der kommer dags bøder på hvis de ikke overholder tiden per dag men du skal have det hele på skrift som hvad der bliver lavet en tegning (som du selv skal stå for evt.få den laver af firmaet) men er godkendt af dig med underskrift, materialer og hvad der bliver laver så der ikke er nogle misforståelser.

6:gennemgå arbejdet løbende hele tiden det ikke fordi du skal stå på nakken af håndværkerne men der kommer nok noget der skal tages stilling til løbne for der kommer tit udfordringer som ikke var med i planen

mvh dan

hvis du vil have jeg ringer dig op kan du gå ind på kontakt vælg vvs expert skriv dit email og tlf og hvornår jeg kan komme i kontakt med dig

kimsejersen
DVF Medlem

Skrevet d. 3 april 2016 klokken 09:48


Hej Dan,

Tak for dit svar. Og tak fordi du som fagmand ikke ristede mig på bålet :)

Det var en ganske udførlig klumme, du fik nedfattet her. Jeg er meget taknemmelig for dit arbejde! Der er et par af dine punkter, som jeg ikke havde tænkt over før - så den sidder bare lige i skabet! Jeg kører videre herfra - men håber at det er ok, at jeg skriver til dig her på siden. Det er meget muligt, at der opstår nye spørgsmål undervejs. Og det ville da heller ikke skade, hvis jeg rådførte mig med dig, når det er tid til at indgå en aftale - så jeg kan sikre mig, at få ALT med småt med.

Mange tak igen!

dan
Redaktør

Skrevet d. 3 april 2016 klokken 10:49


hej kim du skal være velkommen til at skrive til mig så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig her fra så godt jeg kan.

då må gene like os på facebook og give hvor anbefalinger til andre

mvh dan

Nyt badeværelse