Forside → Lugt i værelse ved siden af badevæ

Lugt i værelse ved siden af badevæ

Niels
DVF Medlem

Skrevet d. 14 juni 2015 klokken 22:51


Kære VVS-eksperter.

Vi er netop flyttet i en ny villalejlighed i et ældre hus. Lejligheden ligger på 1. sal. Der er inden for de seneste par år lavet nyt badeværelse i et rum hvor der tidligere har været køkken.

Badeværelset støder op til et mindre værelse hvor der lugter meget af kloak. Lugtens styrke er varierende fra svag til så kraftigt, at man ikke vil kunne bruge rummet.

Selve toilettet er væghængt og støder op til rummet, hvor der går et rør under gulvet ned gennem huset. Både wc og afløb i bad virker til at være forbundet hertil. Et stykke af gulvet i værelset er udskiftet lige over dette rør og vi har derfor åbnet op for at se om der skulle være vand eller utætheder under gulvet eller i røret, men det er der ikke. Vi har haft en VVS-mand ude, som ikke kunne forklare hvor lugten kom fra.

Vi aner derfor ikke hvad det kan være og håber på jeres hjælp til at løse problemet, da det er stærkt generende.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 14 juni 2015 klokken 23:55


Hej Niels
Der er lige nogle ting i Skal se efter som jeg tror det kan være.
I skal først se om vandet i wc'et bevæger sig når andre i huset bruger et wc nedenunder der hvor problemet er samtidigt i afprøver det skal i lytte om man kan høre om det klukker i feks.i håndvask eller gulvafløb men det kræver at man et 2 til det og der skal helst være ro.
I skal samtidig tjekke om der er vand i vandlåse i gulvafløb og håndvask prøv det over en lille periode og se hvad der sker
Måske en uge ved at ops på det jeg har beskrevet

Mvh Klaus

Ps.du er velkommen tilbage med flere spørgsmål

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 15 juni 2015 klokken 00:01


I kan evt.give mig nogle billeder af der i tror lugten kommer fra

Mvh.klaus

Lugt i værelse ved siden af badevæ