Forside → Køle/Fryseskab temperatur

Køle/Fryseskab temperatur

sorensen84
DVF Medlem

Skrevet d. 19 august 2023 klokken 16:38


Jeg håber I kan hjælpe.

For to et halvt år siden fik jeg et nyt køle/fryseskab af den boligforening, som jeg bor under. Det jeg havde før, begyndte at larme meget.


Jeg har lagt mærke til, at det jeg har nu, er der nogle svingninger i temperaturen. Jeg har altid sådan et køleskabstermometer til at ligge i det. Det er et par måneder siden, at jeg sidst tjekkede, men nu kiggede jeg lige på det i går.


Normalt ligger det på omkring 4-5 grader inden kompressoren går i gang. Når kompressoren så stopper, og det er blevet koldere, så ligger det på cirka 0 grader.


I går lå det på omkring 7 grader da kompressoren startede, og da den stoppede lå det på omkring 3-4 grader.


Jeg har dog ikke oplevet problemer med maden i køleskabet. Der kommer også lidt is på bagvæggen, som jeg læste, at der skal gøre, når kompressoren stopper, og det smelter så efterfølgende og drypper ned, som det også skal gøre. Så det virker til at køle, som det har gjort før.


Jeg har altid haft det til at stå på den midterste indstilling, som de også anbefaler. Det er 3 på termostaten.


Men kan det egentlig passe, at om sommeren, at så bliver køleskabet lidt varmere indvendigt end om vinteren. Har læst at nogle anbefaler at man f.eks. skruer termostaten op på 4 om sommeren, så det bliver koldere i køleskabet. Det har jeg dog ikke gjort.


Jeg synes også, at det har været koldere om vinteren. Jeg vil helst ikke begynde at gøre en sag ud af det med boligforeningen uden grund. Mine madvarer er som sagt fine nok. Tænker bare om det er fordi, at ens rum i boligen generelt er varmere om sommeren, og det derfor også påvirker temperaturen i køleskabet, og at temperaturen måske falder lidt igen i køleskabet, når det bliver koldere?


Man skulle jo ikke tro, at der var noget i vejen med køleskabet, når det kun er to et halvt år gammelt. Det er et Electrolux en3602MOW.


Hvad tænker I?

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 19 august 2023 klokken 18:22


Hej velkommen til


Vi kan desværre ikke hjælpe med din udfordring da det er et vvs forrum


Du skal kontakte Dansk hvidevare service 

Køle/Fryseskab temperatur