Forside → gulvvarme systemer.

gulvvarme systemer.

ronn9
DVF Medlem

Skrevet d. 9 maj 2016 klokken 22:32


Angående varmesystemer. Der må jo være nogle der er bedre end andre. Hvad skal man vælge: Neotherm, Devi, Roth, Wavin, uponor og salus - det er mærker jeg slet ikke kender, og danfos - det eneste mærke jeg kender.
Jeg tænker i forhold til hvis det går i stykker engang, så er det vel nemmere at få dele til et velkendt mærke? Og er der forskel på om det er til trægulv eller betongulv, eller er det bare en varmebegrænsning på ved trægulv?
På forhånd tak.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 4 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 9 maj 2016 klokken 23:12


hej ronn9

det er selfølgeligt en fordel at købe de mærker man kender og jeg vil sig danfoss,wavin,uponer er de mest kendte på marked og en sikkerhed på support i fremtiden men på længer sigt laver alle om på produktet og om mange er der sikert lavet noget nyt og man er nødsaget til at udskifte det dvs. alle systemer bliver mere og mere advansertet og har flere krav til os bruger med komfort osv.

skal vi snakke pris er danfoss klart den dyreste men der er du sikker på at der kan fås reservedele lang tid ud i frem tiden men også en teknolagi der er langt fremme ind de andere.

warvin og uponer følger med så godt de kan og udvikler hele tiden for at opleve danfoss standart men stadig et godt produkt og kan også anbefales.

jeg har selv danfoss og kører upåklagligt men jeg har også høje standart hos mig.

de andre mærker kan også være gode nok også til prisen men jeg vil ikke grantere for fremtiden det er set et par gange at de har laver om på produktet og kunden må investere i et ny system efter 10 år fordi styreboksen er brændt af:(

så min anbefaling er gå efter hvad du har råd til og se hvad fremtiden indebære for kampen er ikke slut på det her marked

dan
Redaktør

Skrevet d. 9 maj 2016 klokken 23:19


hov svar på det sidste spørgsmål ang beton,trægulv

der er ikke forskeld på hvilket mærke du vælger man skal sørge for at sætte systemet op så det passer til hos dig med den varme der bliver sendt ud om det er træ eller beton men en anbefalet temp er mellem 26- 34 grader træ gulve er mest såbar så en lavere temp som mugligt hvor beton er lige glad

mvh dan

ronn9
DVF Medlem

Skrevet d. 13 maj 2016 klokken 19:47


tak dannnnnnnn

dan
Redaktør

Skrevet d. 13 maj 2016 klokken 20:18


du skal være altid være velkommen

vil du bedømme hvors forum ville jeg være glad

mvh dan

gulvvarme systemer.