Forside → Gulvvarme - kontrolenhed genstarter spontant

Gulvvarme - kontrolenhed genstarter spontant

PeBa
DVF Medlem

Skrevet d. 14 januar 2018 klokken 13:19


Hej,

Jeg har et Uponor gulvvarmeanlæg (fra 2008) med en C-55 kontrolenhed og 10 stk. T-75 rumtermostater til 10 rum. Det har fungeret upåklageligt indtil i går, hvor alle rum pånær to ikke kunne blive mere end 18-19 grader varme.

Jeg har tjekket alle telestaterne (inkl. om stiften skulle have sat sig fast) og tjekket radioforbindelse for alle termostater til kontrolenheden og de to ting virker fint.

Men selve kontrolenheden (C-55) genstarter af sig selv med 1-40 min. mellemrum (ikke skrivefejl, nogle gange genstarter den stort set et par gange inden for samme min., andre gange kan der går op til 30-40 min. imellem). Lige når den har genstartet er der lys i POWER-dioden, men ikke I nogle af kanal-dioderne (1-12). Lyset i kanaldioderne burde vel være tændt hele tiden, da der kun er 18-19 grader varmt og termostaterne er sat til 25 grader (ikke normaltemperatur, men sat af mig for at teste systemet)?

Lyset i kanaldioderne kommer dog lidt efter lidt mellem genstarterne (ved de hurtige genstarter med få min. mellemrum, når kanaldioderne dog ikke alle at tænde inden næste genstart).

Kontrolenhedens POWER-diode lyser konstant (dog i det sek. selve genstarten tager). Den blinker ikke (som den skal hvis alarm/fejl).


Der er en cirkulationspumpe sat til, som får strøm via kontrolenheden.

MIT SPØRGSMÃ…L ER om der sendes varme til rummene, selvom kanaldioderne i kontrolpanelet ikke lyser (og POWER lyser)? Hvis ja, så skal jeg vel ikke gøre mere ved det, (andet end at vente på at rummene varmes op) men hvis nej/usikkert så skal jeg vel have en ud og kigge på det (for så stopper varmeflowet jo hver gang de genstarter)?