Forside → Gulvvarme i eksisterende beton lag?

Gulvvarme i eksisterende beton lag?

SimonKristensen
DVF Medlem

Skrevet d. 16 februar 2018 klokken 14:18


Hej VVS Guru'er..

Spørgsmål: Hvis man vil fræse spor i det eksisterende betonlag i gulvet, for at ligge pex slanger i der - hvilket varmefordelingsplader skal man så ligge ovenpå? (Som ikke fylder for meget, 1 - 3 mm)

& er det ligeledes muligt at koble dette gulvvarme på en eksisterende radiator (Drejer sig om 10 kvm. gulv). Det samme er nemlig gjort inde badeværelset kan jeg se. Der justeres gulvvarmen ved radiatoren (for neden), via en termostat af en art.

På forhånd tusinde tak

Med venlig hilsen
Simon Kristensen

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 3 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 16 februar 2018 klokken 14:47


hej velkommen til

spørgsmål 1:

der er ikke den helt rigtige måde at ligge gulvvarme på ved at frese det ned i beton og ligge varm fordelings plader på,du mangler noget isolering under gulvvarme slangerne som enten kan være flamingo hvis det et plan hus.

spørgsmål 2:

du kan godt koble en en gulvvarme på en radiator kreds jo mindre der er 2 streng anlæg,virker den anden gulvvarme?

mvh dan

ps du må sige til hvis du skal have et tilbud på materialer fra os

SimonKristensen
DVF Medlem

Skrevet d. 20 februar 2018 klokken 20:54


Tak for svar :-)

1: Jeg ved godt at det ikke er den rigtige måde at gøre det på. Men det er blot for ikke at skulle have hele gulvet op, selvom det naturligvis ikke er den optimale løsning. Det er i et plan hus ja :-)

2: Den anden gulvvarme i badeværelset virker nemlig fint ja - Derfor jeg tænkte om man måske kunne lave det på samme måde i bryggerset? ..

Men er det muligt at fræse slangen ned i gulvet? - & hvilke plader skal der eventuelt bruges ovenpå? - Som man måske kan ligge klinker ovenpå..

På forhånd tusinde tak..

// Simon

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 21 februar 2018 klokken 19:13


hej simon

jeg tænker ikke du skal ligge varmfordeler plader så hvis du bare fastgøre dem i den rille du vil lave med kabel bøjler så skulle den være fin.

varmenfordeler plader bruger man til trægulve og her er det bare beton der skal varmes op

mvh dan

ps håber du vil like os på facebook og trust pilot,har du nogle ting du skal bruge til projektet er du velkommen til at få priser af os da vi også sælger vvs til

Gulvvarme i eksisterende beton lag?