Forside → Gulvvarme

Gulvvarme

sorensen84
DVF Medlem

Skrevet d. 14 januar 2024 klokken 09:53


Håber I kan hjælpe mig???? Som I kan se på billedet, så er der to rør ved min gulvvarme på badeværelset. Er det samme måde som på en radiator? Det ene rør er fremløbet og det andet er returløbet. Synes rørene ved gulvvarmen ser anderledes ud. De sidder meget tættere end på radiatoren. På radiatoren er røret hvor vandet løber ind i den ene side og det andet rør hvor det løber ud sidder i den anden side. Løber vandet kun ind til gulvvarmen her og sidder røret hvor vandet løber ud et andet sted eller under gulvet. Ved ikke hvordan det foregår.


Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 7 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 14 januar 2024 klokken 13:04


Hej velkommen til


På denne type ældre gulvvarme er det faktisk en retur på din gulvvarme så den ventil du har nu bør udskiftes til en retur ventil, lige nu føler den på rumtemperatur og ikke vandet så du vil opleve at gulvet er koldt.


Dit fremløbs rør er forbundet i gulvet så det er derfor du ikke kan se det.


Håber det giver mening ellers er du altid velkommen til at bruge hvor tlf service 

sorensen84
DVF Medlem

Skrevet d. 14 januar 2024 klokken 13:15


Mange tak for svaret. Jeg stammer en del og har meget svært ved at snakke i telefon, så håber vi kan skrive. Du har ret i at mit gulv føles koldt. Dog er de rør på billedet varme, når gulvvarmen er tændt. Skal de være det?

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 14 januar 2024 klokken 16:32


Ja de skal være varme når gulvvarme kører 

sorensen84
DVF Medlem

Skrevet d. 14 januar 2024 klokken 17:42


Mange tak for din hjælp. Lige det allersidste jeg håber du kan hjælpe med. Kan du vedhæfte et billede eller link til den ventil/termostat som er den rigtige at bruge. Det er bare sådan, at jeg kan vise boligforeningen hvilken jeg skal bruge.

sorensen84
DVF Medlem

Skrevet d. 17 januar 2024 klokken 15:07


Vil være rigtig taknemmelig, hvis I kan poste et link til den ventil/termostat, som skal bruges. Boligforeningen siger nemlig at alt er fint, så det kunne være godt, hvis jeg kunne vise dem, hvad der skal bruges, så de tror på mig :)

sorensen84
DVF Medlem

Skrevet d. 17 januar 2024 klokken 15:48


Mange tak for hjælpen :)

Gulvvarme