Forside → Danfoss link cc til gulvvarme

Danfoss link cc til gulvvarme

duushald
DVF Medlem

Skrevet d. 16 september 2016 klokken 08:39


Jeg har købt et hus fra 1994, hvor der i køkken/alrum, 2 badeværelser, bryggers og entre er gulvvarme. I køkkenet sidder termostaten i køkkenskabet og for at få bedre komfort ville jeg gerne have en termostat og en rumføler koblet på. Derfor har jeg købt Danfoss Link connect termostater og en rumføler. Da jeg skal montere termostaten i køkkenet passer den ikke på og efter lidt research ser det ud til at det er fordi det er en returventil, hvilket det også er på de øvrige rum.

Mit spørgsmål går så på: 1. Findes der en nem og relativt billig løsning? Eller er eneste løsning http://www.lavprisvvs.dk/Varme-Gulvvarme-Danfoss-gulvvarme-varianter--Danfoss-Link-Komplet-Traadloes-Gulvvarmestyring-inkl-Pumpe-5-Kredse-719616.html og vil det i givet fald være lige til at montere? Det skal lige nævnes at mit gasfyr er fra 1994 og muligvis burde udskiftes, men kommunen forventer der kommer fjernvarme inden for 3 år, så jeg håber lidt på det overlever de år.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 16 september 2016 klokken 16:15


hej velkommen til

hvis du siger at du har retur ventiler kan du ikke sætte living på ,danfoss siger at de vil have fremløbs ventil på radiator i top af den og ikke i bunden da de ikke kan føle rigtigt.

men pumpe shunt er nødvendig til dine gulvvarme kreds

ps.hvis du have jeg ringer dig op må du sige til.

jeg gerne vil have et billede af dine radiator så jeg bedre kan se hvordan de er monteret med rørføring

mvh.dan

dan
Redaktør

Skrevet d. 22 september 2016 klokken 14:42


jeg håber du fik det du søgte men eller er du altid velkommen til at vende tilbage

Danfoss link cc til gulvvarme