Forside → 1 værelse uden gulvarme alt andet virke

1 værelse uden gulvarme alt andet virke

Dennis
DVF Medlem

Skrevet d. 11 januar 2015 klokken 23:29


7 år gl. anlæg fra Neoterm, Neoterm har tjekket system i torsdags, har selv prøvet at skylle kredsen igennem 2 gange hver vej med direkte tryk af vandhane, ingen skidt i det håndklæde det løb igennem? har op til 45 grader på fremløb og når jeg lukker alle kredse undtagen 1 kreds, virker det perfekt på alle rum undtagen 1 værelse, Neoterm målte 37 grader på fremløb og 32 grader på retur, og der er kun 18 grader på gulvet (målt med termometer på gulvet)pumper er tjekket (tikker på min skruetrækker) ventil er blændet af for at sikre at det er 1 lukket kreds (varmt vand fra jordvarme tilgang og gennem anlæg og direkte til afgang på fyr)mit problem er at jeg og alle jeg taler med, ikke kan forstå hvor varmen bliver af, værelse uden varme er på 25 m2 og de 2 andre rum er på 50 m2 hver og bliver varme, jeg har åbnet for alle ventiler, skruet termostat helt af og fjernet den elektroniske "dims" der åbner og lukker, skruet helt op for umbrakoskrue i toppen ved tilgangssiden og der kommer bare ikke varme??? Vi har fem kredse på og de 4 virker perfekt? det værelse der ikke virker er betongulv som 3 andre gulve (badeværelse og bryggers ca. 10 m2, har måske mulighed for at låne et termisk måleinstrument i næste uge og kan måske søge varmen på den måde, i har måske en ide om hvad der kunne være galt, min sidste løsning vil være en radiator som i det sidste værelse ved siden af, men øv når der nu er lagt gulvarme og det har virket.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 5 kommentarer
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 12 januar 2015 klokken 08:00


Hej og velkommen til
Har du prøvet at lade den kreds kører for sig selv ved at lukke for de andre og skruge pumpen op på max samt tjekke om stiften på den enkelte kreds om den nu kan bevæge sig frit op og ned

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 12 januar 2015 klokken 08:00


Hej og velkommen til
Har du prøvet at lade den kreds kører for sig selv ved at lukke for de andre og skruge pumpen op på max samt tjekke om stiften på den enkelte kreds om den nu kan bevæge sig frit op og ned

Dennis
DVF Medlem

Skrevet d. 12 januar 2015 klokken 12:52


Hej Klaus, jeg har prøvet enkeltvis at lukke på alle kredse for at ud lukke fejlen og det er kun det ene værelse jeg har et problem med, begge pumper køre på max. og er kontrolleret, rør til dette værelse er også flyttet over på anden ind/udgang (der var en ledig)ventil med stift er også udskiftet, og da jeg har haft vandtryk på først mod løbsretningen og med løbsretningen, var der fint gennemløb, så jeg kan ikke forstå at der ikke kommer varme i gulvet, der kommer lidt, man kan mærke forskel men det er kun 2 til 3 grader, 23-25 grader målt direkte på gulv med varme på og 16-18 uden varme på, det er intet i mod de andre gulve når der er varme på dem????? men det må være noget cirkulation der mangler, kan man måle det på kredsen? Klimadan siger at fyret stopper hvis der ikke er forbrug på, må til og afgangsrør ligge tæt op ad hinanden når de går ned i gulvet?

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 12 januar 2015 klokken 16:58


hvis du ønsker at blive ringet op af mig så vi bedre kan snakke sammen skal du gå under kontakt vvs expert og skriv dit tlf nr der er ingen der kan se dit nr det kun mig.
jeg har lige et par ting jeg skal hører om

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 12 januar 2015 klokken 17:06


jeg kunne også godt tænke mig et billde af dit system det kan det gøre på http://gratisupload.dk/ og give mig et link

1 værelse uden gulvarme alt andet virke