Forside → vaskemaskine vandproblem

vaskemaskine vandproblem

Katja
DVF Medlem

Skrevet d. 24 august 2014 klokken 12:03


Ved ikke om det er det rette forum men nu prøver jeg..
Min vaskemaskine er blevet mærkelig ...
Normalt tager den vand ind først af skuffedel I (også selvom man ikke har valgt forvask), derefter del II, hvor sæben jo er. Hver gang den skyller tøjet, tager den vand ind igen gennem del II bortset fra sidste gang, hvor den tager fra midterste rum -skyllemiddels-delen.

Men for noget tid siden holdt den op med at tage vand ind gennem skyllemiddel-delen af skuffen. Den tager vandet ind fra del II i stedet. Det er sjældent jeg bruger skyllemiddel, så jeg gjorde ikke noget ved det!
Men da vi så var kommet hjem fra ferie og havde bunker af vasketøj, ville den ikke tage vand ind i skuffedel I forvask... eller jo, meget lidt kom igennem de små huller over sæbeskuffen.
Jeg tænkte straks at den var kalket til efter at have stået ubrugt i et par uger.. og prøvede at rense hullerne med noget spidst. Men det hjalp ikke, hvorefter jeg tænke, at det så var noget med vandindtaget... men jeg fandt så ud af, at hvis man genstartede den hver gang den gik i fejlmode, endte det med at den til sidst havde fået nok vand ind til at den begyndte at tage vand ind gennem skuffedel II -og der render det ind som det skal, med helt normalt flow på vandet og den kører programmet færdigt uden andre fejl end at den stadig ikke bruger skyllemiddelskuffedelen!

ØH.... hvad gør jeg... Jeg har læst mig frem til noget magnetventil.. men det giver jo ikke mening at den først ikke rigtigt virker og så virker når den når til klarvask !! ???
Jeg har tænkt.. softwareopdatering, men det har jeg så igen aldrig hørt om til vaskemaskiner!?

Det er en Samsung WD8704EJA -vaske/tørremaskine (bruger den dog aldrig til at tørre tøj)
Mvh Katja

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 5 kommentarer
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 24 august 2014 klokken 16:28


hej katja

nu har jeg ikke så meget forstand på vaskemaskiner.
men mange gange når folk har problemer med vaske/opvaske maskiner pga.vaske fejl i et program kan det afhjælpes med at trække stikket ud til maskinen og vente 10 min og afprøv den igen det virker nogle gange.
det tyder på at det er en program fejl.

håber at det var en hjælp du må gerne give feed back her på forumet så andre kan få glæde af det i tilfældet at det virker/ikke virker

du skal være velkommen til at vende tilbage med andre vvs spørgsmål

mvh.klaus

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 24 august 2014 klokken 17:09


Hej Katja
Du kan evt.prøve hvors el forum danskelforum.dk og se om de kan hjælpe dig

Katja
DVF Medlem

Skrevet d. 25 august 2014 klokken 09:04


Ok tak. Jeg prøver og skal nok vende tilbage hvis jeg bliver klogere ;)

Katja
DVF Medlem

Skrevet d. 26 august 2014 klokken 19:49


Til info: Så var den ene vandstuds ind til sæbeskuffen næsten stoppet. Et stykke ståltråd ind igennem for at rense og så var den god igen!! Nogen gange er det de simpleste ting! :)

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 1 september 2014 klokken 17:22


hej katja
det var godt du fik det løst.
jeg vil håber at du bruger hvors forum en anden gang med andre spørgsmål og jeg håber at du vil like os på facebook så står vi klar til at hjælpe.

ps vi har også en vandhane rep service hvis det skulle være interesse.

mvh klaus

vaskemaskine vandproblem