Forside → Vandlås 60 ø 60 MM

Vandlås 60 ø 60 MM

Fellebob
DVF Medlem

Skrevet d. 19 januar 2016 klokken 21:46


Hej

Jeg står med et problem. Jeg flyttede ind i en splinter-nybygget AAB-lejlighed d. 1. september 2015, sammen med min kæreste. Jeg opdagede efter et par uger, fordi det lugtede meget af kloak ude på toilettet, at de havde glemt at installere en vandlås i afløbet i vores bruseniche.

Af en eller anden grund, viser det sig meget svært, at få dem til at komme med en vandlås som passer. Jeg har haft fire forskellige folk fra AAB til at kigge på det, og der sker ikke noget som helst. Der er kamp, mellem AAB og dem som har bygget lejligheden, om hvem som har ansvaret for min vandlås! Det er rent ud sagt blevet til en farce og en fire måneder lang proces om en lille 60 MM vandlås.
Processen, med at få installeret min vandlås, er derfor gået en smule i stå, og jeg har ligeledes mistet tålmodigheden og tænker derfor at tage sagen i egen hånd.

Problemet er, at jeg ikke kan finde en vandlås med de rette diameter. Hullet ned til kloaken er, som skrevet, 60 MM i diameter og der skal ligge en "lang rist" over afløbet. Håber det giver mening, da jeg nemlig meget gerne vil have fat i en vandlås som passer, så jeg ikke behøver at bruge den opvaskesvamp som jeg bruger lige nu, til at holde hullet lukket med.

Mvh