Forside → Vand løber langsomt efter VVS arbejde

Vand løber langsomt efter VVS arbejde

simonthk
DVF Medlem

Skrevet d. 13 november 2016 klokken 14:26


Hej
Jeg har fået lavet noget kloak og skiftet vandrør ude fra vejen, ind til huset.
Men nu løber mit vand langsommere. Jeg troede så og min VVS mand sagde at det var pga gamle rør, hvilket de... jo altså også er fuldstændig sat til af skidt, sådan virkelig meget.

Det hele er heldigvis lavet sådan, at det var meningen at det skulle skiftes til nyt, men det skulle vente lidt med at koble det på de nye rør.
Nu har jeg så leget lidt med vandet, og prøvet at se hvor tryk falder, ved at afkoble haner og se hvordan vandet løber...

Det viser sig, at jeg via et nyt 18 mm pex der er direkte koblet til det nye som VVS mand har lavet bag vandmåleren, at det mister tryk. Der står en fin vandstråle ud de første 2-3 sekunder, men så daler det og kan ikke løbe kraftigere end at kaste det én meter frem fra 18 mm røret.
Kan det passe på noget helt nyt? Det er koblet direkte til det VVS manden har ført ind fra vejen, lige bag vandmåleren....
Kan der være skidt i vandmåleren? Har hørt noget om der er et filer i sådan en også..

Men der burde stå kraftigere vand ud ik? Det er fra 3/4 rør lige bag vandmåler til et 3 meter langt nyt 18 mm pex, og den skyder kun en meters vand.

På forhånd tak

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 3 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 13 november 2016 klokken 14:31


hej velkommen til

er det på koldt eller varmt vand trykket forsvinder

mvh dan

du er også velkommen til at jeg ringer dig op og vi løser problemet til 50 kr ex moms

simonthk
DVF Medlem

Skrevet d. 13 november 2016 klokken 15:32


Hej Dan

Det er på begge. Som skrevet er det helt ude ved vandmåleren at trykket falder, men selvfølgelig også både varmt og koldt.

Vh Simon

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 13 november 2016 klokken 16:09


jeg vil tage kontakt til din vvs montør og sige at han skal skylde ud før vand målern dvs at han skal afmontere vandmålern og åbne for vandet for at se hvordan trykket er.

der sidder ikke et filter i din vandmåler jo mindere du bor i lejelihed og der sidder en bi måler kan der sidde et filtere.

har du mulihed for at sende mig et billede af din måler og af din inst. for bedre at kunne hjælpe

mvh dan

Vand løber langsomt efter VVS arbejde