Forside → Tilkobling af ny vaskemaskine

Tilkobling af ny vaskemaskine

Emil2500
DVF Medlem

Skrevet d. 21 marts 2016 klokken 20:52


Hej herinde i forummet,

Min kæreste og jeg står i den situation at vi skal have en ny vaskemaskine efter vi har skilt os af med den gamle, der var i stykker. Før vi vil købe en ny og tilslutte den, har vi dog lige et spørgsmål, som vi gerne vil have afklaret.

Problemet er at vi har koblet den gamle vaskemaskine af og der bliver ved med at dryppe vand ud af slangen til vandtilførslen, også selvom der er lukket for hanen. Det er en "dobbelt-hane", så der er også udgang til opvaskemaskinen, som der er åbent for. Det er som om at der kommer mere vand ud af slangen, når vi har tændt for opvaskemaskinen. Er det normalt at de kan gøre det eller kan man gøre noget ved det?

Det skal tilføjes at der nogle gange i den gamle vaskemaskine godt kunne ligge vand inde i den uden at den havde været brugt i noget tid.

Med venlig hilsen
Emil

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
Redaktør

Skrevet d. 21 marts 2016 klokken 21:58


Jeg er ikke helt med men der er ikke noget der skal være utæt det skal være helt tæt det lyder lidt som om at jeres dobbelt hane skal udskiftes da den ikke lukker helt i det kan godt lade sig gøre at den ikke lukker helt tæt,hvis det er tilfældet skal i have en vvs montør ud og udskifte den.

Mvh.dan

Tilkobling af ny vaskemaskine