Forside → Skiftende vandtryk og temperatur

Skiftende vandtryk og temperatur

Marienlyst
DVF Medlem

Skrevet d. 17 februar 2017 klokken 16:19


Jeg bor på 2. sal, og har en lille udfordring - særligt i ift. min bruser i badet.

Ind i mellem kommer vandet i ryk - og dermed forskellige tryk, på en sådan måde, at bruserledningen svinger under trykket. Når det sker siger bruseren en nærmest brummende lyd og samtidig skifter temperaturen ret markant mod det køligere.

Det sker oftere og oftere. Jeg har tidligere konstateret forskellige vandtryk på en anden vandhane også, men slet ikke ligeså kraftigt og umiddelbart uden temperaturskift.

På 1. og 3. salen har de også problemer, selvom de virker til at være mindre. På 3. salen siger han at armaturet er så gammelt, at han gætter på fejlen ligger hos ham selv. Vores eget er heller ikke af nyeste dato. Jeg ved ikke hvordan det forholder sig på 1. salen.

Så, er der nogen, der har et bud på hvor problemet kan være og hvad der kan være ræson i at prøve først ift. omkostninger?

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 17 februar 2017 klokken 16:27


hej velkommen til

det kan have noget med et armaratur i opgangen der kan være skyld i det dvs. at hvis et eller to er meget gamle og måske er gåer i stykker kan den blande vandet i mellem koldt og varmt og det gør at hele opgangen kan have problmer med temp af vandet.

jeg syntes at hvis ham på 3 sal siger at det kan være hos ham syntes jeg i skal prøve at udskifte det for en go orden skyld og se om det hjælper

mvh dan

ps vi sælger også vvs materialer

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 27 februar 2017 klokken 18:51


hej jeg håber du har fået det fixet ellers vender du bare tilbage igen

mvh dan

Skiftende vandtryk og temperatur