Forside → Ny kartusche til Hansgrohe

Ny kartusche til Hansgrohe

Ottendahl
DVF Medlem

Skrevet d. 16 marts 2017 klokken 12:32


Min vandhane i køkkenet er en Hansgrohe Axor (Hg p-ix 8537) og den drypper. Det er ligesom at når man trækker den ind mod en selv så kan den gå længere end der hvor den egentlig skal og dermed bliver den ikke lukket ordenligt. Jeg har læst mig frem til at det ofte er den del der hedder kartusche som skal skiftes når en vandhane drypper, men er der andre dele som skal skiftes? Kan det bedre betale sig at købe en ny?

Hvis i mener det kan betale sig kunne jeg godt bruge noget hjælp med at finde den rigtige reservedel. Synes det er en jungle og kan ikke forstå der ikke er nogle ordenlige velfungerende søgefunktioner.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 16 marts 2017 klokken 15:45


hej velkommen til

har du mulighed for at sende mig et par billeder så jeg kan se den

vi har også en vandhane rep service hvor du kan sende den til rep og så kan vi lave den for dig,vi laver ikke noget før du har godkendt prisen og vi kan også give dig en pris før du sender den af sted.

det kan godt være lidt svært at skifte katushen og der er sikkert også nogle o-ringe der skal udskiftes for at den er top tunet det kan godt side rigtigt godt fast og der sidder nogle ting som ikke må blive skævt i en omløber så får du den aldrig af.

mvh dan

send mig et par billder så kikker jeg lige på detdan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 21 marts 2017 klokken 16:31


jeg håber du har fået svar på dine spørgsmil ellers vender du bare tilbage

mvh dan

Ny kartusche til Hansgrohe