Forside → Manglende varme Fastbrændsel. Ny Instal

Manglende varme Fastbrændsel. Ny Instal

dbnielsen
DVF Medlem

Skrevet d. 13 december 2015 klokken 23:18


Efter sammenlagt 10 besøg fra montøren af kedlen står vi stadig uden varme, og nu er frosten kommet.

Starter fra en ende.

Vi har fået Installeret en Passat ATMOS DC 30 GD, med 1500L Akkumuleringstank, plus 400 liter forbrugsvand.

Fyret er installeret med Ladomat, hvilket jeg ikke selv er så meget inde i, men er I jo sikkert.

Vi havde for en måned siden okay varme i huset efter vi havde renset regulerings hanerne til gulvvarmen, og regulerede da ned for varmen igen, men dette resulterede i at vi da efter ikke har kunne få varme igennem systemet.

Huset består af 359m2 med 300m2 gulvvarme, derudover er der loftradiatorer, og radiatorer på over etagen.

Vi har løbende bøvlet med at kedlen koger, og dermed klapper termo kontakten.

Efter episoden hvor vi ikke kunne få varme igennem, brændte den nye kedel cirkulationspumpen der sider i forbindelse med Ladomaten. Den er der efter udskiftet, og siden har det ikke været muligt at få varme i huset, enkelte pletter på gulvet kan have en temperatur på omkring 30-35 grader ved fuld skrald på både fyr og regulatorer.

Vi har siden haft den pågældende montør ude, og har har ''fejlsøgt'' systemet, og skiftet en termostat i Ladomaten, hvilket absolut forværrede problemet, derefter har vi manuelt reguleret returen på ladomaten så vi holder en retur temperatur på 60 grader, og dermed kan vi manuelt hæve kedeltemperaturen til små 80 grader.

Men dette sker uden vi får varme i huset, og en temperatur i akkumuleringstanken på 60 grader øverst, og 40 på de 3 nederste målere, vi har pt ingen varme i halvdelen af huset, og meget begrænset varme i resten af huset.

Da konen er gravid, datteren er utilfreds og vi er værter for julen i år, er jeg nu nød til at søge råd andre steder, montøren der har installeret kedlen har jo fået sine 55k +moms så han er ikke så interesseret i at stille på adressen mere, og dermed er det ikke en prioritering for ham.

Håber nogle kan være behjælpelige.