Forside → madlugt teknikskab

madlugt teknikskab

MOCCA
DVF Medlem

Skrevet d. 30 november 2020 klokken 11:03


Bor øverst 4. etage. Kan få madlugt helt fra underboere og helt fra stueetage direkte ind i mit teknikskab. Røgsporing viste utætheder i teknikskab - isolationstekniker har fuget en masse, men der pågår stadig madlugt, dog i lidt mindre omfang.


Kan anden fejl påtænkes fx. utæthed mellem loft og tag ved samling til udluftning over tag. Eller kan der være fejl ved samlinger ved emhætterør gående ind i ventilationsrør. Der er jo her tyk isolering og svært at se, om noget er galt bagomme. På hvilken måde sættes emhætterør fast inde i ventilationsrør er det ved samlinger eller andet, der kan være defekt eller mørnet ?


Det er jo ikke acceptabelt eller normalt, at andres madlugt går direkte ind i en andens lejlighed. Kan I påtænke andre scenarier, der bør undersøges ?


MVH


Karen

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 3 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 30 november 2020 klokken 15:42


hej velkommen til


ja lugt kan komme mange stedder fra som utæt ventilations anlæg eller igennem gulvet ved feks.rørgennem førsel.


i kan også få tjekket om vetilation er tæt 

MOCCA
DVF Medlem

Skrevet d. 30 november 2020 klokken 21:50


Hej Dan,


vi har også lige fået renset og indreguleret ventilationsanlægget - hvordan kan man undersøge, om et ventilationsanlæg er utæt ? Ville dette evt. være opdaget ved denne proces ?


Jeg har faktisk lige taget foto med selfiestang helt omme bag ventilationsrøret, hvor isoleringen er skåret helt op helt ind til det glatte ventilationsrør. Kan dette være årsag til, at madlugt kommer ud her ? Har man isolering rundt om ventilationsrør af samme årsag og måske også pga. lydisolering ?

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 1 december 2020 klokken 11:03


isolereing er til at redusere støj samt evt kondens


det er ikke sikkert at de har tæthedsprøvet  men det bør stå i deres report men jeg tænker at hvis det er et ældre anlæg er det ikke sikkert at den er tæt.


hvis du bor øverts kan du undersøge om du har noget at aftrækket i nærheden af et vindue 

madlugt teknikskab