Forside → Lavt vandtryk i lejlighed

Lavt vandtryk i lejlighed

Idioten
DVF Medlem

Skrevet d. 29 november 2015 klokken 00:21


Hej eksperter!

Jeg har problemer med lavt vandtryk, og håber at I måske kan diagnosticere problemet. Jeg bor i lejlighed, og har et par (måske sammenhængende problemer) med min vandtilførsel. Der er en lækage i mit bruserarmatur, hvor varmt vand drypper ned i badekarret. Dette skal selvfølgelig skiftes, men har jeg ikke gjort endnu pga. travlhed og andre projekter. Indtil videre har jeg lukket for ventilen for varmt varmt under min håndvask, og så åbnet, når jeg går i bad.

Dette er dog ikke årsagen til mit lave vandtryk, da trykket kommer og går, og også sker i køkkenet. Jeg har en hovedledning på badeværelset, som leverer mit varme vand. Denne går fra gulv til loft. Jeg har lagt mærke til at når trykket er lavt, så kan jeg høre rendende vand ved ledningen lige over loftet. Så snart lyden stopper, så er der tryk igen. Hvis jeg står med min bruser i hovedhøjde, så er trykket nogle gange ikke tilstrækkeligt til at få vandet ud. Sænker jeg bruseren til knæhøjde, så kommer der lidt mere, men stadig kun rendende vand. Da jeg bor i etageejendom tænker jeg at det måske kunne skyldes forbrug, men jeg frygter også lidt at det er en lækage over mit loft. Det er betonbyggeri, så jeg har ikke umiddelbart mulighed for at komme op at lure.

Jeg har uploadet et par billeder til et imgur-album her: http://imgur.com/a/9dXM6 - jeg har ikke brugt de anbefalede sider, da de åbenbart kun tillader ét billede ad gangen.

På forhånd tusind tak!

Mvh.
Idioten