Forside → Lavt vandtryk i lejlighed

Lavt vandtryk i lejlighed

Idioten
DVF Medlem

Skrevet d. 29 november 2015 klokken 00:21


Hej eksperter!

Jeg har problemer med lavt vandtryk, og håber at I måske kan diagnosticere problemet. Jeg bor i lejlighed, og har et par (måske sammenhængende problemer) med min vandtilførsel. Der er en lækage i mit bruserarmatur, hvor varmt vand drypper ned i badekarret. Dette skal selvfølgelig skiftes, men har jeg ikke gjort endnu pga. travlhed og andre projekter. Indtil videre har jeg lukket for ventilen for varmt varmt under min håndvask, og så åbnet, når jeg går i bad.

Dette er dog ikke årsagen til mit lave vandtryk, da trykket kommer og går, og også sker i køkkenet. Jeg har en hovedledning på badeværelset, som leverer mit varme vand. Denne går fra gulv til loft. Jeg har lagt mærke til at når trykket er lavt, så kan jeg høre rendende vand ved ledningen lige over loftet. Så snart lyden stopper, så er der tryk igen. Hvis jeg står med min bruser i hovedhøjde, så er trykket nogle gange ikke tilstrækkeligt til at få vandet ud. Sænker jeg bruseren til knæhøjde, så kommer der lidt mere, men stadig kun rendende vand. Da jeg bor i etageejendom tænker jeg at det måske kunne skyldes forbrug, men jeg frygter også lidt at det er en lækage over mit loft. Det er betonbyggeri, så jeg har ikke umiddelbart mulighed for at komme op at lure.

Jeg har uploadet et par billeder til et imgur-album her: http://imgur.com/a/9dXM6 - jeg har ikke brugt de anbefalede sider, da de åbenbart kun tillader ét billede ad gangen.

På forhånd tusind tak!

Mvh.
Idioten

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 29 november 2015 klokken 11:51


hej velkommen til

dit bruser batteri ligner af være som du beskriver det utæt på det varme vand og skal sikker have nye pakninger men ligner nu en der trænger til en udskiftning.

ang. vand tryk vilken etage bor du på?

jeg kan se at der er blivet skiftet rør i egendommen så det er ikke fordi de er gamle, for lyder det som om enten rørne har en for lille dimention i forhold til hvor mange der bruger vand på en gang det kan i teste ved at i er et par stykker der åbner for vandet på en gang og ser om det sker igen.

viser det sig at det gør det ved denne test så må i sige det til bestyrelsen og få en ingenør ud og beregne hvad man kan gøre ved det,en løsning er en trykforøger pumpe der hæver trykket i egendommen.

men jeg ville lige hører de andre beborer om de har samme problem så det ikke kun er dig

mvh klaus du er velkommen til at vende tilbage

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 3 december 2015 klokken 15:51


jeg håber vi har svaret på dit spørgsmål du er velmmen til at like os på facebook

mvh klaus

Lavt vandtryk i lejlighed