Forside → Intet vand til hvidevarer efter slukket vand

Intet vand til hvidevarer efter slukket vand

imacairpro
DVF Medlem

Skrevet d. 22 oktober 2015 klokken 08:48


Mit problem er at opvaske- og vaskemaskine ikke længere vil hive vand ind, efter jeg i går i en kort periode havde slukket for vandet til dem. Opsætningen ser ud som følger af billedet, med en dobbelt stopventil.

http://tinypic.com/r/2ylnzhi/8 (Billedet skal lige roteres 90 grader til højre, den er gået helt galt i uploadingen)

Vi skulle til at ordne vores vandhane som drypper (øverste ventil), men kom til at lukke for den forkerte ventil (nederste) der regulerer vandet til opvaske- og vaskemaskine. Opvaskemaskinen kørte på daværende tidspunkt og meldte derfor kort efter fejl, hvorefter vi åbnede op for hanen (vi skruede på den i modsatte retning af da vi lukkede).
Den meldte dog stadig fejl, men jeg havde ikke tid til at se på det. Senere på dagen blev vaskemaskinen sat igang, og den meldte også fejl. Begge meldte 'Check Water Suppy'.
Nu har jeg prøvet stort set alle indstillinger af ventilen, og de bliver ved med at melde check water supply tilbage, uanset om jeg prøver at genstarte dem.
Jeg har en idé om at nederste ventil ikke gider at åbne, er det fordi jeg overser noget? Indtil videre har jeg bare drejet den :s