Forside → Intet vand til hvidevarer efter slukket vand

Intet vand til hvidevarer efter slukket vand

imacairpro
DVF Medlem

Skrevet d. 22 oktober 2015 klokken 08:48


Mit problem er at opvaske- og vaskemaskine ikke længere vil hive vand ind, efter jeg i går i en kort periode havde slukket for vandet til dem. Opsætningen ser ud som følger af billedet, med en dobbelt stopventil.

http://tinypic.com/r/2ylnzhi/8 (Billedet skal lige roteres 90 grader til højre, den er gået helt galt i uploadingen)

Vi skulle til at ordne vores vandhane som drypper (øverste ventil), men kom til at lukke for den forkerte ventil (nederste) der regulerer vandet til opvaske- og vaskemaskine. Opvaskemaskinen kørte på daværende tidspunkt og meldte derfor kort efter fejl, hvorefter vi åbnede op for hanen (vi skruede på den i modsatte retning af da vi lukkede).
Den meldte dog stadig fejl, men jeg havde ikke tid til at se på det. Senere på dagen blev vaskemaskinen sat igang, og den meldte også fejl. Begge meldte 'Check Water Suppy'.
Nu har jeg prøvet stort set alle indstillinger af ventilen, og de bliver ved med at melde check water supply tilbage, uanset om jeg prøver at genstarte dem.
Jeg har en idé om at nederste ventil ikke gider at åbne, er det fordi jeg overser noget? Indtil videre har jeg bare drejet den :s

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 4 kommentarer
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 22 oktober 2015 klokken 18:09


hej velkommen til

du skal dreje den nederste greb venstre om (mod uret) for at åbne hvis der stadig ikke kommer vand til dine maskiner ville jeg tjekke om der kom vand ud af hanen ved at fjene de nederse rør og sætte en spand under viser det sig at der ikke kommer noget har hanen sat sig og bør udskiftes.

du kan evt. prøve :

når røret er afmonteret sætte en spand under åbne for hanen ved at dreje venster om (mod uret)åbne og tage en jern genstand og banke på siden af hanen.

men jeg vil nok anbefale at den bliver udsk.

mvh klaus

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 22 oktober 2015 klokken 18:09
imacairpro
DVF Medlem

Skrevet d. 22 oktober 2015 klokken 18:26


Hej Klaus
Tak for dit svar. Jeg var lige på vej ind for at give opdatering på problemet. Det viser sig at ventilen nok er blevet trykket skæv af rørene fra afløbet fra håndvasken, der stod og gav et tryk ind i siden af grebet. Så efter en del fiflen med det (jeg lyttede mig frem til hvornår der kom mest vand igennem), og aflastning har jeg nu fået sat det i spænd på en sådan måde ar der kommer vand igennem.
Det er kun en midlertidig løsning, og jeg regner også med at den skal udskiftes.

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 23 oktober 2015 klokken 14:15


ellers vender du bare tilbage.

håber du vil like hvors hjemme side

mvh klaus

Intet vand til hvidevarer efter slukket vand