Forside → Hjælp til re-etablering af varme

Hjælp til re-etablering af varme

vvsumulig
DVF Medlem

Skrevet d. 29 oktober 2017 klokken 21:58


Hej Forum, lidt hjælp søges...jeg er ikke vvs ´er med alm smed.
Jeg går og ombygger et hus på 2 år!, jeg startede med at fjerne alt varme indtalsation idet jeg vil have varmepumpe, men ombygningen trækker lidt ud! og de kolde måneder nærmer sig igen, for ikke at få frostspringer i det nye det er lavet, vil jeg re-etablere lidt varme, det var oliefyr som nu er væk, ved siden at dette var der lavet varme (vandgris) fra brændeovn som stadig er tilstede, men alt andet er "skovet" og væk, og jeg ved ikke præcis hvordan det var strikket sammen!, desværre. Jeg har følg. dele: brændeovn med indvendig vandgris i rør, akumuleringstank 110L, El vandvarmer, gulvvarme shunt,lille radiator.

Jeg har "tegnet" en skitst http://i68.tinypic.com/2ajs32e.jpg

Det er sådan jeg tror systemet var koblet sammen, men er meget usikker på om det vil virke hvis det laves sådan, eller om der mangler nogle ventiler osv...
Spørgsmål:
1: hvad hedder sådan en ventil der lukker ved eks 60-80 grader.( det var lavet sådan, at hvis vandet bliver over eks. 60-80 grader så ledes det igennem radiator inden aku-tank for at køle det lidt ned)

2: Hvis aku-tank er 60-80 grader og ovn er gået ud/lukket, vil det akkumuleret varme vand så ikke hurtig blive kold når det konstant køre rundt i systemet.

3: Vil systemet virke hvis det gen-etableres efter min skitse, eller hvad skal der evt. tilføjes.

Obs, det er kun en midlertidig løsning imens jeg går og bygger om, og da brændeovnen køre næsten konstant imens jeg er i huset så kan jeg ligesågodt udnytte vandgrisen nu hvor den er tilstede.
På forhånd tak...

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 30 oktober 2017 klokken 15:09


hej velkommen til og undskyld det sene svar

jeg tror det er nemmere vi tager den over telefon for der er mange til jeg vil høre om og så kan vi måske finde en løsning

mvh dan

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 5 november 2017 klokken 21:02


Prøv evt at der hvor du skruer på for gulvvarmen temperatur se om stiften bag den vide føler om den kan bevæge sig

Hjælp til re-etablering af varme