Forside → Gulvvarme varme fungerer ikke korrekt

Gulvvarme varme fungerer ikke korrekt

lasseb
DVF Medlem

Skrevet d. 25 marts 2017 klokken 23:31



Hejsa :)

Jeg har muligvis et problem med mit gulvvarme anlæg.
Problemet er at det virker som om nogle rum stadig varmer, selvom termostaten har slået fra.
Termostaterne ser således ud:
http://i.imgur.com/1NyNcVV.jpg
Når jeg skruer op og ned for dem, så kan jeg høre at de klikker, dvs. slår til/fra, når jeg passerer temperaturen der er i rummet, så de burde virke

Termostaterne styrer så disse (er jeg ret sikker på):
http://i.imgur.com/wjL0Dii.jpg
http://i.imgur.com/ndJqWGf.jpg

De går i hvert fald op og ned, som jeg skruer op og ned.. Men!
Nogle af dem synes jeg aldrig rigtig går helt ned, og jeg har en mistanke om at det er her problemet opstår, altså, at de ikke får lukket ordentligt af

Jeg har haft "propperne" af for at se om det hjælper, men det gør det tilsyneladende ikke, jeg har prøvet og trykke lidt på den "stift" man kan se når man tager dem af, men den er ikke til at rokke, i hvert fald ikke med en finger, og jeg ved ikke hvor meget de kan holde til:
http://i.imgur.com/YvtADew.jpg

Så mit spørgsmål er:
Har jeg fat i noget af det rigtige, eller er det helt hen i skoven?
Hvis jeg har fat i noget af det rigtige, skal der så bare lidt mere "vold" til?
Og et tillægsspørgsmål:
Hvorfor er det kun 4 af dem der har "åbne og lukke porten", når der er 5 termostater, og den ene styrer to af dem med "port"

På forhånd mange tak!
Lasse B