Forside → Danfoss Living Connect på retur ventil

Danfoss Living Connect på retur ventil

Jensk
DVF Medlem

Skrevet d. 26 november 2017 klokken 22:59


Hej.
Jeg har lige købt et hus fra 1973 i Greve hvor der er fjernvarme, I min gamle lejlighed havde jeg Danfoss Living Connect Z-Wave installeret og det håbede jeg også på at jeg kunne i mit nye hus, så jeg blandt andet kan nat sænke temperaturen. Nu er jeg desværre nede på jorden igen. Jeg begyndte at undersøge det og mine nuværende ventiler er på retur løbet og sat på med spændebånd.
Jeg har kontaktet en vvs mand der skal komme forbi i næste uge, men jeg vil gerne være godt forberedt når han kommer. I tlf sagde han at det ikke var noget problem at sætte mine Danfoss living thermostater på retur løbet, men de måler jo temperatur hvor i mod retur ventilerne måler temperaturen på retur vandet.
Mit novice spørgsmål er som føler. Kan mine nuværende Danfoss Living thermostater sættes på retur løbet eller kræver det at jeg får fremløbsventiler i stedet?
Hvis ja, findes der en måde hvor man kan få natsænkning på retur ventiler?

Mvh Jens

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 27 november 2017 klokken 15:55


hej jens og velkommen til

du har ret i at en returventil måler på vandet og en termostat måler på rum temp.

jeg tror det kan blive et problem jo mindre du sætter rum føler op i hver rum som vil blive en mere udgift da du skal både køber termoster og rum føler.

hvis du har en termostet tæt ved gulvet føler den et sted hvor der er kold og hvis den sidder 1m over gulv føler den bedre rumtemp.

jeg vil gerne kontakte danfoss for mere info

mvh dan

Danfoss Living Connect på retur ventil