Forside → Angående støbning af gulv og r&o

Angående støbning af gulv og r&o

ronn9
DVF Medlem

Skrevet d. 19 april 2016 klokken 22:03


Hej. Jeg har lige et par spørgsmål, da jeg overvejer at støbe gulv selv.
Først en kort forklaring om rummet. Det er det gamle køkken, det nye køkken er rykket ind på den anden side, dvs. ved afløbet af det røde jernrør. De to andre rør der er isolerede er flexrør med koldt og varmt vand der er ført ud til det nye køkken.

spørgsmål 1) Hvis jeg støber gulv er det så ok at støbe oven på det røre rør dvs. det bliver pakket ind i flamingo og med 10 cm betondæk ovenpå med varme i. ?

spørgsmål 2) De varme og kolde rør, hvor i konstruktionen skal de ligge i forhold til at der kommer varme i gulvet?

spørgsmål 3) Ved ikke lige hvad i kalder det, men varmesystemet er et 1-strengs system, som kan ses helt over i hjørnet, sort indpakket i rockwool. Min plan er at banke ud i væggen og få vvs'eren til at samle det sådan at jeg kan pille fliser og det hele af væggen og spartle det op, så væggen bliver helt glat. Det samme vil jeg gøre med varmt og koldt vand. Køre dem ned, hen vandret til højre og op hvor de gamle kold og varm rør sidder i midten af billedet i væggen, så der kommer kold og varm ind på badeværelset igen. Må man støbe rundt om kobberrør når det ligger inde i væggen eller skal det laves i noget plexirør? Rørene er jo støbt ind i væggen ovre i hjørnet. (Det nuværende bjælkelag skal jo væk, men det er i færdigstøbt gulvhøjde.)
Venlig hilsen Ronni, tømrer.

http://imgur.com/OtgYjI7