Forside → Vandhammer holder mig vågen om natten

Vandhammer holder mig vågen om natten

haqpod
DVF Medlem

Skrevet d. 17 oktober 2017 klokken 11:57


Hej eksperter
For en uge siden begyndte der at komme en bankelyd med ca 2.5sek interval fra væggen i min lejlighed på første sal i en 5 sals bygning. Det varer alt fra et par dunk i 5 sek til 20 min. Nogen gange er der stille, men i alt vil jeg gætte på at lyden er der ca 10 timer om dagen, og især om natten hvor det er stille kan det være meget svært at falde i søvn. Det er meget svært at identificere præcis hvor fra væggen det kommer. Er ret sikker på det er noget galt med rørene, har snakket med både naboen og ovenbo, og de har ikke fået noget ur eller lignende. Naboen ved siden af kan også høre det.

Optog lyden, der er meget baggrundstøj da mikrofonen er følsom, men du kan tydeligt høre dunk lydene hvis du skruer op for lyden. Link: https://www.youtube.com/watch?v=Bo3v0X-oRLA

Jeg har boet i denne lejlighed et halvt år, og det er først for en uge siden at det er begyndt. De er ved at sætte en anden lejlighed i stand på den anden side af mig, og der har de boret og lavet noget med rørene. Det var for en uge siden, så tænker det måske har noget med banken at gøre. Lige nu ligger der 4-5 1m rør uden for lejligheden.

Ved ikke helt præcist hvad denne banken er, og hvad man kan gøre mod det. Min vicevært var ude i dag, og han sagde blot at det ikke havde noget med radiator rørene og vandrøret ude på toilettet, og sagde at det ikke var hans ansvar, og det var det.

Jeg skal helst finde en løsning, det er lige før at hvis det ikke bliver fixet så må jeg blive nødt til at flytte. Forstår bare heller ikke det har været fint i 6 måneder uden nogen lyd, og lige pludselig banker det bare løs. Er det luft i rørene, eller luftkamre fyldt med vand der skal tømmes, eller noget helt tredje? Håber i kan hjælpe mig, mvh og tak for din tid.