Forside → Stophane sidder meget fast

Stophane sidder meget fast

Gudrun
DVF Medlem

Skrevet d. 29 juni 2021 klokken 23:12


Hej VVS Eksperter


Jeg har denne stophane/ballofix som ender inde i væggen, som I kan se. Det er koldt vand til mit toilet oppe i vores sommerhus og vi plejer at slukke for den om vinteren, for at undgå at toilettet står og løber.
Vi lader vandet stå i spejlet, så der ikke danner grimme lugte på badeværelset ind over vinteren, ja det plejer at virke fint indtil nu - hvor vi lige har været et smut forbi huset.


stophane sidder meget fast


Vi skal have gæster i weekenden og derfor er det ret vigtigt at vores eneste toilet i huset virker?


Spørgsmål Jeg kan simpelthen ikke dreje den til tænd funktion, hverken når jeg bruger en tang eller prøver at hamre på den meget blidt - har læst andre steder på forummet at man kan bruge en gummi hammer. Ligevidt er det, den er nærmest urokkelig.


Hvad gør jeg? Jeg har også læst at det nærmest ikke er lovligt for mig som privatperson at rode før en ballofix og jeg kan jo heller ikke lige komme til, når den er så tæt på væggen og vil jo allerhelst ikke smadre vores flotte fliser for det er jo en arv fra mine forældre det hus og jeg vil gerne have at det står så autentisk som muligt.


Håber virkelig I kan hjælpe mig inden weekenden.


Hilsen Gudrun Olsen

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 30 juni 2021 klokken 18:26


Hej  velkommen til


Ja din balofix sidder rigtig dumt,og ja du må ikke selv skifte den.


Prøv først at lirke stille og roligt frem og tilbage for at se om den giver sig og du skal gøre det mange gange i håb om den slipper, hvis det ikke lykkedes kan du skrue det sorte greb af og se om du kan bruge et stykke værktøj til at lirke stille og roligt så du ikke ødelægger balofix.


Jeg vil anbefale at du selvfølgelig for den udskiftet af en montør.


Men prøv vores råd først


PS du kan risikere at den bliver utæt da den er gammel.


Vi har telefon support til 22 hvis det er nødvendigt

Gudrun
DVF Medlem

Skrevet d. 1 juli 2021 klokken 13:09


Hej, 


Tak for de gode råd, men jeg prøvede et gammelt husmorråd med at pakke den ind i køkkenrulle og hældte eddike over. Det har jeg gjort lige siden igår og nu kan jeg dreje den halvvejs, så jeg tænker at jeg bare skal blive ved med det også lirke den lidt mere.


Tak for det.

Stophane sidder meget fast