Forside → Stophane sidder meget fast

Stophane sidder meget fast

Gudrun
DVF Medlem

Skrevet d. 29 juni 2021 klokken 23:12


Hej Eksperter


Jeg har denne stophane/ballofix som ender inde i væggen, som I kan se. Det er koldt vand til mit toilet oppe i vores sommerhus og vi plejer at slukke for den om vinteren, for at undgå at toilettet står og løber.
Vi lader vandet stå i spejlet, så der ikke danner grimme lugte på badeværelset ind over vinteren, ja det plejer at virke fint indtil nu - hvor vi lige har været et smut forbi huset.Vi skal have gæster i weekenden og derfor er det ret vigtigt at vores eneste toilet i huset virker?


Spørgsmål Jeg kan simpelthen ikke dreje den til tænd funktion, hverken når jeg bruger en tang eller prøver at hamre på den meget blidt - har læst andre steder på forummet at man kan bruge en gummi hammer. Ligevidt er det, den er nærmest urokkelig.


Hvad gør jeg? Jeg har også læst at det nærmest ikke er lovligt for mig som privatperson at rode før en ballofix og jeg kan jo heller ikke lige komme til, når den er så tæt på væggen og vil jo allerhelst ikke smadre vores flotte fliser for det er jo en arv fra mine forældre det hus og jeg vil gerne have at det står så autentisk som muligt.


Håber virkelig I kan hjælpe mig inden weekenden.


Hilsen Gudrun Olsen