Forside → Lugt af afløb ved træk i toilet

Lugt af afløb ved træk i toilet

Bellen1
DVF Medlem

Skrevet d. 25 december 2017 klokken 20:49


Kære VVS-ekspert
Vi flyttede ind i vores hus for godt og vel 6 måneder siden. Vi bemærkede ret hurtigt en lugt af afløb på vores badeværelse som vi ikke rigtig kunne finde årsagen til. Det virker som om lugten siver ud bagved vores toilet (lugten er stærkest bagved toilettet i starten) for så at brede sig i resten af badeværelset, men vi kan ikke komme det nærmere end det. Vores ventilation kan ikke fjerne lugten, men den forsvinder forholdsvis hurtigt ved en udluftning med vinduet åbent. Vi har forsøgt at tætte rundt om toilettet, men dette har ikke kunnet fjerne lugten. Det lugter ikke fra nogen af vores afløb og heller ikke nede fra kummen i toilettet. Lugten er ubehagelig og jeg vil nærmest beskrive den som en sødlig kraftig afløbslugt.Den kommer nogen gange når man trækker i toilettet, men ikke hver gang. Oftest synes jeg lugten kommer efter det første træk om morgenen (hvis det giver nogen mening. Vi kan dog også opleve det i løbet af dagen. Det virker ikke som om der er utætheder nogen steder.
Jeg håber I kan hjælpe os videre i forhold til dette.
Mvh Elsie.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 4 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 25 december 2017 klokken 21:50


hej velkommen til

hvor gammel er jeres wc ca.?
er det en med indbygning cisterne?

jeg har selv oplevet det på mit eget wc som er en indbygnings cisterne så jeg renset cistenen og afmonteret wc skål og gik grundig til værks med at rense alt og det har hjulpet samt skiftet alle pakninger

Bellen1
DVF Medlem

Skrevet d. 26 december 2017 klokken 09:55


Hej Dan.
Tak for svar. Badeværelset fik en make-over i 2010, men er i tvivl om toilettet blev skiftet. Toilettet er nok ca. 10 år gammelt. Men det er ikke med indbygningscisterne, men et fritstående toilet. Men vi prøver at kigge i cisternen til at begynde med.
Mvh.

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 26 december 2017 klokken 11:19


ellers kan du prøve at uploade et par billeder så kan jeg hvilken wc i har

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 27 december 2017 klokken 23:26


hvis du bor i kbh eller om egen kan vi kikke på det

Lugt af afløb ved træk i toilet