Forside → Flytning af håndvask i vaskerum?

Flytning af håndvask i vaskerum?

Amtus
DVF Medlem

Skrevet d. 14 januar 2016 klokken 13:13


Jeg har et gammlet badeværelse i kælderen, som jeg overvejer at gøre til et funktionelt vaskerum. Her er en plantegning af badeværelsen, som det ser ud lige nu:

https://imgur.com/delete/xpdQUAVPFfUW4PG

Det skal ikke fungere som badeværelse, og jeg har ikke tid eller penge til en større istandsættelse, men jeg tror det kan blive mere funktionelt, hvis jeg bare får flyttet håndvasken.

Det jeg overvejer er, at flytte/få flyttet håndvasken derhen, hvor der lige nu er et bidet. Bidet skal bare fjernes. Det vil betyde, at jeg kan stille en vaskemaskine og et tørretumbler ved siden af hinanden i forlængelse af badekarret og lægge en god bordplade henover det hele.

Jeg tror, at der er både varmt og koldt vand til bidet, men jeg går ikke ud fra, at man bare kan tilslutte en håndvask til afløbet, hvor bidet tidligere var tilsluttet. Det gør mig ikke det store, hvis der skal trækkes et rør langt væggen, så håndvasken kan forblive tilsluttet til det nuværende afløb.

Det jeg gerne vil vide er, hvor stort et projekt det her er? Hvis jeg skal have en VVS'er ud, er det så noget som koster 5 eller 20 tkr. og er der eventuelt noget, som jeg selv kan gøre, for at holde prisen nede?

På forhånd tak :)

/A

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 14 januar 2016 klokken 17:04


hej amtus

som sagt hvis du fjerner bidet er der koldt og varmt vand samt afløb og det hele lige ved hånden hvis det hele ellers funker der ved bidet og som lyder som en go ide ,det gør det hele meget nemmere.

jeg vil sige at det er noget man kan gøre selv men kræver at du kan lidt håndværk selv eller vil jeg skyde på omkring 3-5 tkr afhæning af materialer.

men jeg vil anbele du få lavet det af aut vvs

mvh dan

dan
Redaktør

Skrevet d. 16 januar 2016 klokken 23:49


jeg håber du kunne bruge min hjælp.

anbefale os til andre i giv os et like på facebook

mvh dan

Flytning af håndvask i vaskerum?