Forside → Energi hegn

Energi hegn

SJensen
DVF Medlem

Skrevet d. 22 februar 2016 klokken 13:35


Hej.

Min familie og jeg har overtaget et hus hvor varme installationen er en kombination af et energi hegn med varmepumpe. Derudover er der er supplerende oliefyr. Oliefyret fungerer såvidt jeg kan se som det skal. Problemet er den varmepumpe der arbejder sammen med energi hegnet. Det er en pumpe af mærket Combi og den er fra 1984 - http://imgur.com/EiKDIVl. Den er igang med at lave rigtig grimme ting ved min el-regning da den står og kører mere eller indre uafbrudt 24/7.

Jeg er interesseret i at høre fra nogen der har erfaring med et lignende setup og gerne gode råd til hvordan elforbruget kan reduceres. Jeg ved ikke om det blot er ny væske i energi hegnet, ny varmepumpe, begge dele etc.

På forhånd tak

/SJ

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 5 kommentarer
dan
Redaktør

Skrevet d. 22 februar 2016 klokken 16:37


hej jensen

det billde du hhar givet giver ikke noget resultat.

jeg vil sige at du nok skal have fat i producenten eller en montør ud og kikke på det da det kan være svært at sige her fra.

du kan se om der er væske på dit anlæg sammen tidig er der også noget styring der sikker gør at den vil køre konstant men jeg vil altid anbefale at din pumpe bliver optimeret til mere energivenlig


mvh dan

SJensen
DVF Medlem

Skrevet d. 22 februar 2016 klokken 19:36


Tak for hurtigt svar!

Jeg prøver igen med billede: http://s11.postimg.org/7tjb9yas3/IMG_0037.jpg

Vi har haft et par montører ude der har virket overraskede over vores installation og sagt at det setup har de aldrig set før. Det kunne derfor være godt hvis der var nogen der var bekendt med en installation der involverer energi hegn.

Vi kunne selvfølgelig bare beslutte at sløjfe det hele og etablere et nyt men det er for det første ikke gratis og for det andet vil det være dumt at skifte noget der kunne komme til at virke med en mindre indsats.

dan
Redaktør

Skrevet d. 22 februar 2016 klokken 20:35


tak for billde :)

jeg må sige at det er heller ikke noget jeg kender?

jeg tror du må prøve at se om du kan finde fabrikanten eller søge et firma der er spicelt inden var det jeg kan desværre heller ikke hjælpe men vil gerne hører om der nogle der kender til detSJensen
DVF Medlem

Skrevet d. 3 marts 2016 klokken 12:33


Hej igen.

Et måske fjollet spørgsmål som sikkert udstiller min uvidenhed...

Som jeg forstår energihegn minder det lidt om jordvarme. Sidstnævnte er bare gravet ned. Hvis det er rigtigt vil det måske være muligt at bruge samme varmepumpe i den anden ende? Sagt på anden måde...det kan måske være muligt at skifte den gamle installation til en ny varmepumpe der idag ville blive brugt til jordvarme?

dan
Redaktør

Skrevet d. 3 marts 2016 klokken 20:43


jeg vil sige at du skal forhøre dig hos et firma jeg har desværre ikke så meget kenskab til energihegn eller jordvarme desværre

Energi hegn