Forside → Ekstra regning

Ekstra regning

Reffe
DVF Medlem

Skrevet d. 7 februar 2016 klokken 00:17


Hej VVS eksperter.

Min kæreste og jeg har fået en ekstraregning på 3500 kr.
Det undrer os utroligt meget! Personligt har jeg aldrig fået en ekstraregning i varme og har aldrig gjort synderligt for det. Holder døre lukket, sætter alle radiatorer på 3 - har altid fået af vide at det er bedre hvis flere arbejder sammen om byrden i stedet for at 2 skal tage hele læsset.

Jeg har gjort en indsigelse til min udlejer, da jeg mener der må forelægge en fejl - jeg er ikke i tvivl om at målingen er korrekt, men jeg er sikker på der er en skjult synder et sted!

Mit spørgsmål er som følger: Kan nogle af de ting jeg beskriver nedenfor være grund til en højere varmeregning?

1. Vi har gentagne gange været nødt til at kontakte vores udlejer omkring flere af vores radiatorer! De larmer - "blobber" om man vil. Man kan høre vandet løbet rundt inde i dem. De varmer ikke jævnt overhovedet. Det som viceværten gør er at han bare lige lufter ud i dem --> 1/2 dage efter så står de samme radiatorer og blobber igen.
Så vidt jeg er bekendt, skal en radiator være varmest øverst - mine radiatorer er varmere i den ene side en den anden. Jeg har fra en kollega fået af vide at det er problematisk, da de vil bruge mere energi på at opnå den rette temperatur (deraf koster det mere at opvarme)

2. Vores badeværelse er på grænsen til sibirisk tilstand. Vi har en dør i badeværelset som altid er låst. På den anden side af døren er der en kold bagtrappe opgang. Vores radiator på badeværelset er i øvrigt den radiator som blobber mest. Vi har også denne radiator på 3 og selvom vi prøver at få gennemstrømning af varm luft fra stuen og derud, så er gulvet på badeværelset isende koldt - på grænsen til at det er ubehageligt at have bare tæer derude - jeg mistænker derfor at den dør er skyld i at varme fiser ud den vej og der trækker kold luft fra den trappe opgang.

Jeg mener jo ikke at jeg kan gøre noget ved disse 2 problemer udover at gøre min udlejer bekendt med problemet - hvilket jeg har gjort ofte! Kan noget af det jeg skriver skyldes at jeg bruger mange penge i varme??

Det skal lige siges at jeg bor ikke i et tropisk klima. Vi har vel 17-19 grader ca.

VH.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 7 februar 2016 klokken 16:17


Hej reffe

3500 er også mget at få i efter regning.
jeg ville få udlejer til at sende opgørelsen så man kan se regnskabet for at se om det stemmer over ens med sidste år.

Du kan også skrive ned frem over hvad målern står på og gøre det hver mdr.

Som du beskriver det kan det også være dårlig isolering der er med til at den bliv højre i år

Det har ikke så meget med at det bobler det er kun irriterne at høre på.

Så mit bud til dig er få regnskabet og begynd at noter talne ned evt tage billder som er bedre bevis materiale til næste regnskab og bede om at få udbedret den dårlige isolering som at få tætnet omkring døre og vinduer

Mvh.klaus

Ekstra regning