Forside → Blanco løft op ventil løfter ik

Blanco løft op ventil løfter ik

JacobBunk
DVF Medlem

Skrevet d. 16 juli 2017 klokken 18:14


Hej

Jeg har en Blanco køkkenvask med en løft-op bundventil med drejeknaps-betjening. Desværre kan den næsten ikke løfte ventilen mere. Jeg har haft pillet tingene fra hinanden og det er som om kablet enten er blevet for langt eller at dreje-betjeningen ikke hiver langt nok i kablet længere.

Vasken (og dermed formentlig også ventilen) er 10 år gammel, så det kan sagtens være at det er blevet slidt, men kablet ser fint og stort set nyt ud, og er stadig velsmurt.

Jeg kan fint få ventilen til at løfte ved manuelt at hive i kablet, og jeg synes det glider så nemt som man må forvente.

Hvad er det typiske problem med den slags anordninger? Og hvor køber man lettest eventuelle reservedele? Jeg har desværre svært ved at finde web-butikker med gode billeder af reservedelene.

Mvh. Jacob

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 3 kommentarer
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 16 juli 2017 klokken 19:36


hej jacob og velkommen til

du har sikkert ikke monteret monteret kablet helt rigtigt da du adskilte det, men det kan nu også bedre betale sig at udskifte det.

vi vil gerne hjælpe med at skaffe de reservedele du skal bruge men du skal være ops på at det er et helt sæt med nu rist osv for der fås ikke dele til det

hvis du vil have vi skaffer en pris til dig skal du gå ind under kontakt vælg vvs Expert skriv dine oplysninger som navn,adr,tlf,email så kontakter jeg dig hvor jeg der efter skal have billeder af den gamle

mvh dan

JacobBunk
DVF Medlem

Skrevet d. 16 juli 2017 klokken 20:01


Hej

Tak for dit svar.

Jeg er helt sikker på at jeg har monteret kablet rigtigt da jeg samlede det igen. Det virker marginalt mindre dårligt end før jeg skilte det ad. Alle stumperne nede ved bundventilen ser stort set ud som nye, og kører gnidningsfrit. Som skrevet tidligere kan man også uden problemer løften ventilen ved blot at hive i kablet. Man kan blot ikke hive langt nok i kablet med betjenings-drejeknappen. Er det så drejeknappen eller kablet den typisk er gal med?

Tak for info om at kablet ikke sælges separat (hvor idiotisk, hvis det er det eneste der er i stykker!).

Jeg vender tilbage hvis jeg får brug for hjælp med at identificere reservedelene, men først må jeg finde ud af hvilken del der er stykker.

Med venlig hilsen

Jacob

dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 16 juli 2017 klokken 21:09


hey jacob

det er som regel kablet den er galt med i og med der kan komme lidt vand ned i, lidt som en cykel for de kabler som fungere på samme måde som på din vask.

jeg har set at det er knappen hvis der kommer sæbe raster ned i men jeg er overbevist at det er kablet.

mvh dan

ps vi har rep service i kbh og omegn

mvh dan

Blanco løft op ventil løfter ik