Forside → Uponor Cosy Repeater søges!

Uponor Cosy Repeater søges!

Lenehg
DVF Medlem

Skrevet d. 13 januar 2014 klokken 13:56


Hej! Vi fik i 2006 installeret et Uponor Cosy gulvvarme system, som desværre nu er udgået.
De seneste par år har vi dog døjet med, at de bageste rum i huset (i forhold til placering af selve systemet) ofte er enten iskolde eller meget varme, og termostaten reagerer ikke, uanset hvad vi gør. Vi har prøvet alt muligt, skiftet batterier (de rigtige) flere gange, har af- og geninstalleret termostaterne, tjekket at de reagerer ude hvor selve systemet er placeret, har haft en VVS-mand til at tjekke selve systemet (rørerne osv.). Alt uden held.

Så vi er nu kommet frem til at det må være signalet, der er dårligt, og vil gerne prøve at løse problemerne med en repeater.

Man kan desværre ikke købe reservedele til systemet længere! (Selvom jeg synes, at det er ringe service fra producentes side, eftersom et gulvvarme system burde supporteres i en længere årrække efter køb).

Eneste anden løsning, vi har fået serveret, er at installere et nyt system. Men det kan ikke være rigtigt! Ergo, er der en, der ligger inde med en gammel reservedel, så vil vi meget gerne kontaktes! Det drejer sig altså om en repeater til Uponor Cosy!

Alternativt - kan der bruges en repeater fra en anden leverandør til dette system?, hører vi også gerne fra dig.

På forhånd tak - og krydser fingre! :-)
MVH
Lene