Forside → Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse

Kategori
michelle1992
DVF Medlem

Skrevet d. 7 april 2016 klokken 13:34


Jeg har et gammelt badeværelse i min lejlighed med terrazzogulv og jeg kunne rigtig godt tænke mig at få det renoveret. Dermed er jeg interesseret i at få flyttet bruset fra starten af rummet og så ned for enden og dermed få revet en radiator ned, som står for enden af rummet. Badeværelset er meget aflangt og jeg kunne derfor godt tænke mig hvis det var muligt i forbindelse med at flytte bruseren, at så få sat en glasvæg op istedet for et bruseforhæng. Derudeover skal der sættes filt på væggene og nyt flise gulv og fliser hvor man bader (men ikke i resten af badeværelset) Kan sende billeder hvis det er nødvendigt. Jeg har fået et tilbud på det, som lyder på 53.000 hvilket jeg syntes er rigtig mange penge og ville derfor hører om det var muligt at få det lavet billigere og hvem der kan lave det.

Mvh Michelle

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 7 april 2016 klokken 16:29


hej michelle og velkommen til

nu kan jeg med gode grunde ikke se dit bade værlse fysisk men det lyder ikke helt forkert.

som jeg kan forstå skal du have flyttet vand og afløbs installationen fra den ene ende til den anden og kræver en del.

det lyder lidt som en københavner lejelighed som jeg laver en del af og kan være meget besværligt og er tid krævende og sammentidig er der også materialer som vvs,murer,maler.

hvis du er i tvirvl om prisen passer kan du enhente flere tilbud du har krav på 3 i alt og der kan du sammenligne priserne

mvh klaus

Renovering af badeværelse