Forside → Periodisk lugt fra toilet

Periodisk lugt fra toilet

KISN
DVF Medlem

Skrevet d. 26 februar 2018 klokken 10:13


Hej.Har en lille lejlighed p 55 m2 og har et lidt kedeligt problem med periodiske lugtgener fra toilettet i badeværelset.
Lugten kommer kun når man lukker vand ud i håndvasken i køkkenet. VVS installationerne er relativt nye. Har haft et VVS firma til at skifte toilettet og pakning (2 gange). Har fjernet Duko ventilen og ført et rør (55mm) op på loftet. Men det har ikke hjulpet. Hoved faldstammen er ø 110 mm. Det føles som der kommer et overtryk nede fra. Har tænkt mig at prøve at føre faldstammen helt op over taget i fuld dimension 110 mm.
Har også tænk på at installere en kanal blæser i udluftningsrøret som går op på loftet. Denne skulle så styres af en PIR sensor placeret i køkkenet. Så blæseren suger ud når man opholder sig i køkkenet og stopper evt. 5 min efter man er gået fra køkkenet.
Hele systemet er nyligt spulet igennem af en kloak mester.

Problemet er ikke så slemt at man ikke kan leve med det, men irreternede at det ikke kan løses, når man nu har gjort så mange tiltag..

Har Jeres udemærkede side nogen gode ideer.

Mvh.

KISN

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 1 kommentar
dan
VVS-Ekspert

Skrevet d. 26 februar 2018 klokken 15:45


hej velkomme til

som jeg kan forstå har i næsten prøvet alt men der kommer stadigvæk lugt fra køkken vask
hvor gammel er køkkenet?

har du fået skiftet vandlåsen?under køkken vask samt over løb i vasken

du kan evt prøve at åbne for det varme vand og fylde vasken halvt og og trække ud og imens det varme vand løber og vasken bliver tømt langsomt sætter du proppen i igen og gør det ca 4-5 gange og så en smule opvaske middel i.

prøv evt at rense overløbet på køkken vasken

mvh dan

Periodisk lugt fra toilet