Forside → Lugt på nyt badeværelse, fra toil

Lugt på nyt badeværelse, fra toil

sbn
DVF Medlem

Skrevet d. 22 november 2015 klokken 22:45


Hej

Jeg har renoveret vores badeværelse så meget som man nu kan som privatperson (nye vægge, loft, belysning, lister, maling) og monteret ny håndvask og toilet.

Toilettet er et Ifö Cera 3860, mit afløb er af støbejern og går op til kanten af gulvfliserne. Tilslutningen er sådan en her https://www.dropbox.com/s/txej1cs7f1veuwf/617860210-p.jpg?dl=0

I første omgang gik det fint med det nye toilet men jeg opdagede efter nogle uger at der løb et par dråber vand ud langs fugen når man trak ud, og at klosettilslutningen ikke dækkede over toilettets udløbsrør i den ene side (den sad skævt). Nåh men jeg afmonterede toilettet og satte tilslutningen godt op omkring udløbsrøret og på igen - nu kom der ikke mere vand på gulvet når jeg trak ud.

Men jeg synes der er en lidt klam lugt på badeværelset nu, og jeg spekulerer på om der ikke er tæt omkring afløbet. Tilslutningen sad så nr 3 (blå) af de 4 brede lameller (talt fra toppen) flugtede med afløbet. Jeg har lige prøvet at skubbe lidt til den med et koben og en hammer, så nu sidder nr 2 ring (grøn) i niveau med gulvet og afløbets kant.

Er det nok?

Eller kan det være andre ting der er galt?

Det gamle WC var af samme type men den tilslutning der sad, så lidt anderledes ud.

På forhånd tak for svar.

Lignende VVS Spørgsmål i samme kategori


 2 kommentarer
Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 23 november 2015 klokken 07:42


Den skal bare så langt ned som muligt og sså skal den slutte tæt til wc.
Du kan evt. Prøve at trække i wc imens man snuser der kan man måske lugt det ellers kan lugten og komme fra hånd vask og gulvafløb prøv at rense vandlåsen på hele badeværelset og skyld det hele igennem se om.det virker

Mvh klaus

Klaus
VVS-Ekspert

Skrevet d. 24 november 2015 klokken 18:47


Jeg håber du har fået løst dit problem

Mvh Klaus

Lugt på nyt badeværelse, fra toil