Forside → Lugt på nyt badeværelse, fra toil

Lugt på nyt badeværelse, fra toil

sbn
DVF Medlem

Skrevet d. 22 november 2015 klokken 22:45


Hej

Jeg har renoveret vores badeværelse så meget som man nu kan som privatperson (nye vægge, loft, belysning, lister, maling) og monteret ny håndvask og toilet.

Toilettet er et Ifö Cera 3860, mit afløb er af støbejern og går op til kanten af gulvfliserne. Tilslutningen er sådan en her https://www.dropbox.com/s/txej1cs7f1veuwf/617860210-p.jpg?dl=0

I første omgang gik det fint med det nye toilet men jeg opdagede efter nogle uger at der løb et par dråber vand ud langs fugen når man trak ud, og at klosettilslutningen ikke dækkede over toilettets udløbsrør i den ene side (den sad skævt). Nåh men jeg afmonterede toilettet og satte tilslutningen godt op omkring udløbsrøret og på igen - nu kom der ikke mere vand på gulvet når jeg trak ud.

Men jeg synes der er en lidt klam lugt på badeværelset nu, og jeg spekulerer på om der ikke er tæt omkring afløbet. Tilslutningen sad så nr 3 (blå) af de 4 brede lameller (talt fra toppen) flugtede med afløbet. Jeg har lige prøvet at skubbe lidt til den med et koben og en hammer, så nu sidder nr 2 ring (grøn) i niveau med gulvet og afløbets kant.

Er det nok?

Eller kan det være andre ting der er galt?

Det gamle WC var af samme type men den tilslutning der sad, så lidt anderledes ud.

På forhånd tak for svar.