Forside → flowmåler indstilles ikke.

flowmåler indstilles ikke.

Moeland
DVF Medlem

Skrevet d. 9 oktober 2017 klokken 14:35


Hej igen.

Jeg skrev for et stykke tid siden omkring et gulvvarmesystem der ikke ville komme vand på. Det blev løst, det viste sig at trykket var indstillet forkert, men nu er der problemer igen.

Da vi havde problemer med at indstille temperaturen(hvilket jeg fandt ud af var fordi modtagerne for rumtermostaterne(ligner radiatortermostater) ikke var skruet ordentligt på), lukked jeg for flowmålerne. Det var midt om natten og det skulle bare løses.

Næste dag havde jeg problemer med at åbne for flowmålerne igen. Jeg skruede og skruede og den røde bold der indikerer flowet bevægede sig ikke. Jeg skruede så længe at jeg fik vabler i hænderne. Til sidst måtte jeg konstatere at de ikke ville lade sig indstille. Jeg ringede til en vvs'er, han skiftede flowmålerne. Men problemet er stadig ikke løst. Pågældende vvs'er mener måske det er pumpen, men er ikke sikker, da han siger at han ikke kender systemet (SAS Gulvvarme fra vvs-eksperten).

Pumpen giver lyd fra sig, og også forskellige niveauer af lyd når de forskellige niveauer indstilles. Den bliver også varm, og rørene lige omkring den bliver varm. Udover det, så er den kun omtrent en måned gammel.

Min vvs'er siger at den eneste måde at tjekke om pumpen er problemet er ved at sætte en anden pumpe på, hvilket jeg tænker lyder som en dyr fejlfinding, og derfor vil jeg meget gerne være sikker, før jeg træffer en så drastisk beslutning.

Der kommer ikke varmt vand ind i røret fra væggen. Ingen varm vand i rørene i gulvet(og det har kørt)
Systemet er udluftet, og den hvide drejehane før pumpen står på 5.

BTW. Jeg har 3 kredsløb på mit fordelerrør, og ingen af dem lader sig indstille.

Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig, det er ved at blive koldt.